x

Bijela košulja neizostavan izbor i u zimskim danima

Da je košulja savršen neutralizator svake modne priče pokazuju i kombinacije koje sadrže kožne artikle i statement cipele.

Iako iz sezone u sezonu rado isprobavamo i nove trendove koji unose dinamičnost u ormar, s jednakom dozom entuzijazma vraćamo se artiklima koji već godinama osiguravaju efektan izgled.

Riječ je o basic artiklima koji donose neodoljiv spoj nenametljivih tonova i efikasnih krojeva. Među njima važnu ulogu ima upravo klasična bijela košulja.

Sklona je modnoj igri, a savršeno krojena te postaje najbolja investicija u ormaru.


Savršena poslovna uniforma satkana je upravo oko bijele košulje. Možete birati modele koji imaju trendi pomak poput čipke, veza ili volana, ali i klasične modele koji će uz crveni ruž i elegantne hlače savršeno oslikavati pariški chic.

Da je košulja savršen neutralizator svake modne priče pokazuju i kombinacije koje sadrže kožne artikle i statement cipele.

Klasična bijela košulja dobro se kombinuje i sa džinsom, ali i sa pantalonama u poslovnom stilu te ćete uz dobar sako biti spremni za bilo koji događaj u toku dana.


Oversized bijela košulja postala je posljednje sezone must have u garderoberu svake djevojke koja prati modu, a ona se može kombinovati uz crne kožne cipele ili gležnjače u boji kako biste outfitu dali originalan štih.

Neobičan kontrast tekstura i materijala je ono što krasi ovakve outfite, a također se pokazalo i da je duga bijela košulja sjajan izbor za ulogu haljine, preko koje će kratki pleteni top ipak zadržati potrebnu toplinu.

Ovaj modni komad nas je kupio za sva vremena zbog jednostavnosti u kombinovanju pa koji god komad da imate u ormaru, sigurni smo kako će pronaći zajednički jezik s bijelom košuljom.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.