x

Bijela olovka za oči: Pet načina da je uvrstite u svoju rutinu

S bijelom olovkom za oči možete iscrtati vodenu liniju kako biste odmah podigli oči i učinili da izgledaju veće i budnije.

Crna je oduvijek bila elegantna i bezvremenska boja za isticanje očiju. Dodaje dramatičnost i intenzitet očima, ali bijele olovke za oči nisu ništa manje privlačne. Potrebne su vam samo prave smjernice za pravilno nanošenje i dobit ćete zavodljiv izgled.

Iscrtajte “vodenu liniju” očiju

S bijelom olovkom za oči možete iscrtati vodenu liniju kako biste odmah podigli oči i učinili da izgledaju veće i budnije.


Unutrašnji ugao oka

Koristite bijelu olovku za oči u unutrašnjem uglu vašeg suznog kanala da biste umornim očima dali trenutni sjaj.

Kao sjena za oči

Bijeli eyeliner nanesite na cijelo područje očnih kapaka, a zatim koristite čvrstu četkicu za sjenu ili domali prst i lagano ga izblendajte.


Podizanje obrva

Bijela olovka za oči također se može koristiti za podizanje obrva. Možete pratiti oblik vaših prirodnih obrva kako biste im dali upečatljiviji izgled. Nanesite bijelu olovku tačno ispod najviše tačke kosti obrva kako biste nježno istakli oči.

Kupidov luk

Nanesite bijelu olovku za oči na najvišu tačku usana kako biste istakli i stvorili iluziju većih usana. Ključ za postizanje ovog trika je besprijekorno blendanje proizvoda, u suprotnom bi moglo izgledati neprirodno.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.