x

BIJELJINA: Održan treći festival narodne muzike "Raspjevano Ljeto"!

U bijeljinskom motelu “Perić” održan je još jedan, treći po redu festival narodne muzike “Raspjevano ljeto” koji je, kao i ranijih godina, protekao u dobrom raspoloženju učesnika, gostiju i publike, ali prije svega u znaku dobre pjesme.

I ovoga puta na sceni se našlo više kvalitetnih pjevača, više ili manje afirmisanih izvođača, a svoju podršku dali su i poznati estradni umjetnici kao što su Boki Manojlović, Diki Trajković, Mirsada Bećirović, Ljubiša Perić Kokiš i Arif Galijašević, superfinalista takmičenja “Nikad nije kasno” Žike Jakšića.

Ovogodišnje nagrade, tačnije plakete i Zlatne Viktorije za najbolje interpretacije ponijeli su Dragan Kerezović, Divnomir Kukobat i Dragan Popović.

Za najbolji tekst nagradu je dobio Radenko Jurošević, za najbolji aranžman Ljubomir Pokrajac, dok je nagradu za najbolju kompoziciju dobio Vlado Gagić. Nagradu za autorski rad dobio je Jovan Rankić, dok se Milkica Lekanović okitila nagradom za najbolji scenski nastup. Nagradu publike osvojio je Nikola Stijelja. 

Na ovogodišnjem festivalu i velikom muzičkom druženju bili su još Damir Mulasalihović, zatim Dušanka Trbojević i Slavoljub Aleksić koji su se predstavili duetskom pjesmom “Zemljaci”.

U gostima su se našli novinar i publicista Draško Aćimović, poznati autor i voditelj emisije “Pod sjajem zvezda”, potom Saša Mrkalj, harmonikaš iz Jagodine, Amer Hodžić estradni menadžer i novinar portala Ekskluziva.ba i Nemazabranjenih.rs, potom estradni menadžer Ilija Petrović Kajzer, te kompozitori, tekstopisci i mnogi drugi iz svijeta produkcije, izdavaštva i estrade uopšte.

Ovogodišnji festival podržala je Skupština grada Bijeljine, pojedinci i prijatelji iz reda medija koji su prisustvovali i oni koji će preuzeti informacije i iste prijenijeti svojim čitaocima.

Program su vodili poznati TV voditelji Danijela Gudović i Gavrilo Jovanović, dok je sve izvođače pratio orkestar Makivije Makija i Vase Markovića iz Bijeljine.

Izvor: extra-stars.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.