x

užas

Bila je Hitna pomoć kada se Ša poljubio sa Tarom, pozlilo joj je: Komšije otkrile sve o reperovoj ženi, ne zna gdje će od sramote!

Ivana Aleksić, supruga repera Nenada Aleksića Ša, i dalje je utučena i povrijeđena zbog njegove javne prevare sa Tarom Simov, koji su sada i ozvaničili vezu u "Zadruzi". Ekipa Kurira posjetila je kraj na Novom Beogradu gdje se nalazi salon koji je u zajedničkom vlasništvu repera i Ivane.

Njene komšije su nam potvrdile da je Ivana teško podnijela suprugovu javnu prevaru, kao i da je prije nekoliko dana reagovala i hitna pomoć.

- Svaki dan viđam Ivanu, dolazi da radi žena, šta će jadna. Lakše joj da tako prevaziđe ovu sramotu koju joj je muž priredio sa tom malom bestidnicom. Otkad se ovo desilo, pola je nema, saginje glavu i bježi od svih, preblijedila je. Onaj dan kad je Ša poljubio Taru, vidjela sam sa terase da je ispred salona bila i hitna pomoć, sigurno joj je bilo jako loše. Užas, nemam riječi za tog njenog bivšeg muža - rekla nam je komšinica V. iz zgrade gdje se i nalazi salon.


- Viđam stalno Ivanu i još neke iz "Zadruge" ovdje, žive tu u komšiluku. Ivana je kulturna žena, ali otkad se sve ovo desilo sa Ša bježi od svih, dovoze je i odvoze, iako i ona živi tu u blizini. Krije se iza maske, vidi se da je uplakana i izbezumljena. Kako i ne bi? - istakao je još jedan komšija.


Čekajući Ivanu, paparaco Kurira primijetio je da iz njenog salona, izlazi i bivši zadrugar Filip Đukić. On se u njemu zadržao neko vrijeme, a zatim je brzo ušao u svoj automobil, dao gas i otišao u nepoznatom pravcu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.