x

Bila je njegova miljenica i sa njim je imala svoj prvi nastup: Trudna Prija raznježila sve! Dirljivim riječima se oprostila od Šabana!

Jedna od mnogobrojnih javnih ličnosti koje su se danas oglasile nakon vijesti o smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića jeste i mlada folk pjevačica Aleksandra Prijović. Ona je, kao što je poznato, bila Šaulićeva miljenica - često su zajedno pjevali, a Aleksandra je svoj prvi nastup, još kao mala djevojčica, imala na Šabanovom koncertu.

Od njega se večeras zauvijek oprostila potresnim riječima na Instagramu:

- Dragi moj Šabane, za mene ste oduvijek bili najveći i najbolji, i to ste znali. Moj uzor, čovjek sa velikim srcem i nevjerovatnom emocijom. Imala sam tu sreću da živim u vrijeme Šabana Šaulića, da vas upoznam, da pričam sa vama, da pjevamo zajedno, da svoj prvi nastup kao mala djevojčica imam upravo sa vama. Danas ste otišli na neko drugo mjesto, ali ćete zauvijek ostati u mom srcu i nikada vas neću zaboraviti! Hvala na svakoj lijepoj riječi, svakom savjetu, svakom osmijehu, svakoj pjesmi i uspomeni. Vječna vam slava! - napisala je Aleksandra uz Šabanovu fotografiju na Instagramu.


Da ih je volio i kao djecu, ali i gledao kako odrastaju i postaju ljudi, svjedoči i Šabanova čestitka Aleksandri i Filipu na dan njihovog vjenčanja, 21. juna 2018. godine, kada im je javno putem svog Instagrama sam kralj narodne muzike poželio neizmjerljivu sreću u zajedničkom životu.

"Znam ih oboje otkad su bili mali... A danas oni svoju veliku ljubav krunišu brakom! Aleksandra i Filipe, zelim da vas samo sreća prati na zajedničkom putu, da se uvijek volite kao danas i da vam svaki novi dan donese novu radost. Srećno vjenčanje, draga djeco!", napisao je Šaban tada na svom profilu na društvenoj mreži.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.