x

Bila je njegova životna želja i nije odustajao: Jeste li znali kako su se upoznali Jelena Karleuša i Duško Tošić?

Jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni proslavio je prošle godine deceniju ljubavi i sreće, a evo kako je njihova ljubavna priča počela...  

I nakon više od decenije uživanja u ljubavi, rođenja dvije kćerkice i brojnih životnih izazova Jelena Karleuša i Duško Tošić još uvijek razmjenjuju zaljubljene poglede i ne mogu da odole jedno drugom.

Slavna pjevačica uvijek blista jer živi ispunjenim životom, pored muškarca koji je obasipa nježnošću, pažnjom i ljubavlju, a nikada ne propušta priliku da joj priredi neko spektakularno iznenađenje.


Jelena, kao jedna od najtraktivnijih žena na našoj sceni, oduvijek je privlačila mnogo pažnje pripadnika jačeg spola, pa se mnogi pitaju čime je to baš mladi fudbaler uspio da osvoji njeno srce i učini je svojom suprugom i majkom svoje djece. Pjevačica je jednom prilikom otkrila kako mu je to pošlo za rukom.

- Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je riječ o Dušku - on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču - istakla je svojevremeno Jelena.


Kako je ona objasnila, od Duškovih prijatelja i saigrača je saznala da je fudbaler prije nego što ju je upoznao bio njen obožavalac.

- Poslije sam saznala da je kao klinac cijelu sobu izlijepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja - ponosna je pjevačica. "To je jedna lijepa priča, to su mi ispričali njegovi saigrači. Bila je javna tajna da Duško voli mene i drži moje slike po zidovima. Istjerao je svoje."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Glossy)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.