x

Bila sa Šabanom Šaulićem posljednju noć, a na sahranu nije došla: Tea Tairović otkriva zašto porodici nije izjavila saučešće!

Mlada pjevačica Tea Tairović, koja je zajedno sa pokojnim Šabanom Šaulićem pjevala na njegovom posljednjem nastupu, nije bila na njegovoj sahrani, niti je njegovoj porodici izjavila saučešće, a sada je otkrila zašto!

Iako je istakla da joj je Šabanova smrt veoma teško pala, priznala je da sa njegovim najbližima nije imala nikakav kontakt.

- Poslala sam njegovom unuku Luki poruku, jer se sa njim znam. Napisala sam mu da mi je žao. A sa ostalim članovima porodice ni prije nisam kontaktirala pa mi je bilo bez veze da se namećem i u ovom trenutku - rekla je Tea za beogradske medije.

U medijima su često mladu zvijezdu povezivali sa kraljem narodne muzike, a sa njim je često i nastupala, kao i posljednje noći pred kobni događaj u Njemačkoj.


Podsjećamo, Šaban Šaulić tragično je nastradao 17. februaru usljed teške saobraćajne nesreće na autoputu u Njemačkoj.

Pjevačica Tea Tairović je prethodne večeri imala posljednji nastup sa kraljem folka, ali se sa njim nije vraćala za Beograd jer su imali odvojene letove.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.