x

KATARINA GRUJIĆ SE SLOŽILA SA NJOM

Bila sam đak sa svim peticama, dječaci su me voljeli... Stanija otkrila detalje iz prošlosti, evo kroz šta je sve prošla!

Stanija Dobrojević prisutna je u medijima dugi niz godina, a kako ističe nije joj ni malo bilo lako, jer se oduvijek borila za zluradim komentarima, ali i sa sujetom koja vlada na estradi.

Naime, Stanija Dobrojević progovorila je o lošim iskustvima i šta je sve ono što je preživljavala i sa čime se i dan danas bori.

- Zlobu, ljubomoru, klevete, ružne komentare, trpim odavno... Nije lako nositi se sa tim, ali ja se sa tim borim od malena i Osnovne škole. Uvijek sam bila đak sa svim peticama, uvijek sam bila vrcava i dječaci su me voljeli, nesvjesno sam izazivala ljubomoru - rekla je Stanija u emisiji Magazin In.


Katarina Grujić se složila sa Stanijom, ali kako tvrdi smatra da je veći problem netrpeljivost koja vlada među kolegama na estradi.

- Slažem se da to datira od djetinjstva, ali danas je tek problem u poslu i među pjevačicama. Uvijek je pitanje koja je bolja, ljepša, skuplje obučena... Više bih voljela da se koleginice više drže zajedno, kao što to čine muškarci... - dodala je Katarina u emisiji Magazin In.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.