x

Bila sam mučena nekoliko sati: Mina sa očima punim suza priznala da ima traume zbog onoga što joj se dešavalo tokom pros*ituisanja!

Mina Vrbaški je pred milionskim auditorijumom priznala da je bila prinuđena zbog loše finansijske situacije  da se bavi pros*itucijom kako bi svojoj porodici obezbijedila stabilan život. Novinar je upitao ovu zadrugarku da podijeli sa milionskim auditorijumom da li je imala neprijatna iskustva zbog bavljenja pros*itucijom, prilikom čega je ona priznala da je čak bila i zlostavljana.

- Proživljavam traume, išla sam kod psihijatra da skrenem misli sa te teme. Prije nego što sam izašla iz toga, jednom sam bila zlostavljana i mučena nekoliko sati gdje nisam mogla da izađem iz tog mjesta i to mi je ostavilo najgore traume. Skroz sam bila bespomoćna. Danima sam bila nakon toga zaključana u svom stanu, nikome se nisam javljala. Ali eto, evo me ovdje i ponosna sam na sebe – rekla je Mina sa suzama u očima.


Nakon što je Mina priznala da je bila čak zlostavljana prilikom pros*ituisanja, ona je otkrila da o svemu ovome njena majka Ivana Vrbaški nije znala ništa, a sada je priznala kako ju je sve vrijeme lagala.


- Uvijek sam joj govorila da nikad to ne bih uradila i to sam uvijek uspijevala, ali morala sam da kažem u jednom trenutku i žao mi je što je to bilo na ovaj način. Mislila sam da je najpametnije da njoj ništa ne govorim. Vidim da mi ne vjeruje, a opet sam morala da je lažem - ispričala je Mina, a onda sa knedlom u grlu ispričala da se užasno osjećala kada sebe pogleda u ogledalo:


- To nisam bila ja. To je bila osoba koja je prodala i sebe dala, iznevjerila sebe rekavši da nikad neće biti ono što je uradila, a to je uradila zarad nekih drugih stvari - ispričala je Mina.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.