x

opleo

Bilal je bio Majin fan, zbog zdravlja ih manje gledam: Taki dao svoj sud o incidentu njegove kćerke i Brajlovića!

Prethodne noći, tokom žurke Maja Marinković i Bilal Brajlović, došli su do novog sukoba, nakon njegovog odbijanja pažnje koje mu je pružala.

Takođe, nakon informacije da je od bivše djevojke Ane Spasojević uzeo cigaretu, Maji je prekipjelo, te je u svom stilu 'riješila' da se obračuna sa njim, nakon čega je Bilal odlučio da zauvijek stavi tačku na odnos sa njom.


Ubrzo, Marinkovićeva je spustila loptu i dala sve od sebe da se pomiri sa njim, iako do toga još uvijek nije došlo.

Ovim povodom oglasio se Majin otac, Taki Marinković.


- Zbog svog zdravstvenog stanja, smanjio sam praćenje rijalitija. Ne gledam kao ranije, ali sam čuo šta se događa. Rekao bih samo jedno, Bilal je bio Majin fan godinama i dobro je proučio njeno ponašanje, tačno zna gdje treba da udari kako bi kod nje izazvao određenu reakciju. Slažem se sa većinom zadrugara da pravi od sebe žrtvu. Vidjeli smo na koji način je ušao u kuću, kakvo je ponašanje imao sa Kristijanom i ostalim ukućanima. Kako je moguće od svih djevojaka da se zakačio za Maju, koja je mnoge pored sebe napravila poznatima?! Sve je on to smišljeno uradio. Maja ga je slučajno zakačila, što se jasno vidi, a odavno se zna da sam ja protiv bilo kakvog oblika nasilja, naravno i protiv uništavanja garderobe - naveo je Taki.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.