x

Bild: Bayern ima tri želje, a B opcija je Džeko

Edin Džeko je prije godinu dana zamijenio Rim Milanom odnosno Romu Interom te je potpisao dvogodišnji ugovor s potonjim klubom pritom pokazavši kako još uvijek nije za mirovinu.

Čelnici Bayerna planiraju dovesti Edina Džeku na kraju tekuće sezone kada mu ističe trenutni ugovor s Interom iz Milana, piše Bild.

U upravi kluba iz Munchena kao glavne želje za sljedeću sezonu spominju se Dušan Vlahović, Lautaro Martinez i Harry Kane, ali su u klubu ipak svjesni kako će to biti jako teško jer sva trojica spadaju u najtraženije i najskuplje napadače na planeti.


Džeko iako ima 36 godina i pri kraju karijere je još uvijek može pružati partije na najvećoj razini te su toga u Munchenu svjesni, a dodatni plus je to što bi eventualan dolazak Džeke u Bayern bio besplatan te im kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine stoji kao plan B u slučaju da ne uspiju dovesti jednog od ova tri napadača.


Bayern je očigledno vidio kako se francuski veteran Antony Modeste uklopio u Borussiji iz Dortmunda te su zaključili kako i njima treba iskusna opcija u napadu koja bi dodatno proširila igrački kadar te svojim iskustvom i golovima pomogao momčadi u ostvarenju svih ciljeva.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.