x

Biljana Dragojević ispričala sve o odnosu sa Dalilom i sinom Dejanom, te zašto ne pričaju: Zbog nje je svojoj majci okrenuo leđa!

Biljana Dragojević, majka Dejana Dragojevića, koji je učesnik "Zadruge 3", na meti je kako svog sina tako i snahe Dalile Dragojević, koja se takođe nalazi u Imaginarijumu. Otkako je rijaliti počeo, Dejan i Dalila rekli su javno da nemaju niakav odnos sa Biljanom, i da ih je mnogo povrijedila. Biljana sad otkriva detalje njihovog odnosa, kao kakvo mišljenje ima o sinu i Dalili nakon svega što su o joj rekli.

Kako vam djeluju Dejan i Dalila u rijalitiju, da li su se snašli?

- Šta znam, OK mi je, suviše su stegnuti, mislim da bi trebalo više humora da postoji kod oboje. Dejan mi nije sav svoj, kao da se još nije adaptirao.

Kako se osjećate kada čujete Dejana koji priča kako je vas briga za njega, a vi ne možete da mu odgovorite?

- Nema načina da mu odgovorim, ali sam uspjela da se javim u program. Oni samo pričaju o nekim pričama rekla-kazala, govori kako ja nisam došla kod njega. Pa ako imaš neki problem sa mamom, dođeš kod mame, popričaš s mamom. Jesam ja britkog jezika kad mi diraju djecu, ali branim samo svoje dijete, kao svaka majka, a njima nikada ništa nažao nisam učinila. Kada je Dalila postala njegova djevojka, kasnije i žena, nisam rekla ništa ružno. I ovi fanovi na društvenim mrežama se prepucavaju, izmišljaju, ali ja neću u to da se miješam.


Dejan kaže da ste ih istjerali iz kuće. Kako se zapravo prekinula vaša komunikacija?

- On nije istjeran iz kuće, ja i kuče udomim, a svoje dijete da istjeram. Oni su samo odjednom zaćutali, on me je blokirao na telefonu. Ja znam da sam ispravno postupala, tako da nisam reagovala.

Dalila je rekla neke strašne stvari u koje i Dejan vjeruje. Na primjer, da ste je kleli da je pojede rak, da ste je vrijeđali na nacionalnoj osnovi. Da li ste tó ikada učinili?

- Iznenađena sam, oni takve stvari nisu čuli od mene. Svako može svašta da priča. Ja sam šokirana onim što je Dalila rekla, prvo je bilo da su zbog placa kao ljuti, onda sam je navodno vreijđala na nacionalnoj osnovi, onda sam kriva što na rođendan nisam došla, a onda je uslijedila kletva. Ne mrzim nikoga, imam djecu i ne koristim takve riječi, tako da je sve to laž.

Kakav je bio vaš odnos sa Dejanom, da li ste imali ovakve konflikte i ranije?

- Ovo je prvi put u životu da sa djetetom imam takav konflikt, mi se nismo razdvajali do njegove 21. godine. On je postao čovjek pored mene. Opet ne mogu da shvatim i ako živi s njom, pa ja sam ti majka. Nisam ja svoju djecu ostavila, pa da tako nešto priča. Kaže nisam ga zvala dvije godine, nisam ga pitala da li ima za hljeb, pa uvijek sam znala preko mog bivšeg muža da je on dobro. Nisam htjela da prva načinim korak, mislila sam da će ga ta faza proći. Ne treba da se izvinim, zbog čega bih?! Ništa nisam uradila. Neću jer se ne osjećam krivom. To što je on upoznao neku ženu, razumijem donekle, ali ne mogu da shvatim da okrene majci leđa zbog žene. Ne krivim nju, krivim njega...


Zbog čega su onda ljuti na vas?

- Iz hira njenog je to. Ona, kad je bila kod mene, ja sam se najnormalnije ponašala, ja sam i nju i Aleksandru isto dočekivala. Dalila pravi žrtvu od sebe preko mene, a on njoj slijepo vjeruje...

Dejan je rekao da ste ga zvali pred ,,Zadrugu" zarad marketinga.

- Zvala sam ga da ga čujem, da mu poželim sreću, da ne daje povod tamo, da sve bude OK, kao da sam osjetila da nešto neće biti u redu... Znam da će mu kad-tad doći u glavu, ali teško mi je.

Šta vama Dalila zaista zamjera?

- Ne znam odakle joj ta mržnja, možda se pet puta sa mnom vidjela... Kako je mogla da me zamrzi toliko. Moguće da joj je smetalo što je vezan za mene... On je bio beba moja dok se nije oženio.

.

.

.

.



(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.