x

Biljana Dragojević: Moj sin mora da bira, ili ku*va ili ja!

Biljana Dragojević i dalje ne podržava Davidovu vezu sa Anom, već je na strani Aleksandre Subotić i raduje se njenom povratku u "Zadrugu".

Iako se dvoumila u koji će rijaliti ući, Subotićka se opredijelila za onaj gdje su stvari ostale nedorečene, a to je svakako "Zadruga". Bilja je u svemu podržava od samog početka, te je i dalje uz nju, dok ostaje pri svome da Koraćevu nikada neće prihvatiti i da će je Subotićka uništiti.

- Radujem se što se Aleksandra izborila za sebe i što je svima pokazala da je pametna i jaka djevojka. Naravno da je podržavam i jedva čekam da je vidim u "Zadruzi". Sada će se mnogi utišati i više neće imati za šta da likuju. Došao je kraj onoj pros*itutki Ani, Aleks će joj sve naplatiti. Subotićka ne mora ništa da radi niti da se trudi da Ani bude loše, sama pomisao da je ona sada blizu nje i Davida Koraćku će dovesti do ludila, to je za nju pakao - kaže Bilja.


Inače, situacija između majke i sina je veoma loša, te Biljana za sve krivi Anu, dok David za sve krivi upravo svoju majku. Tako se on prije neki dan javno odrekao Bilje. Takođe je više puta naveo da ona mora da prihvati njegovu vezu sa Anom, kao što je on prihvatio Biljinog novog muža.

- David se totalno pogubio i više ne zna šta priča. Jako me je povrijedilo što je rekao to za mene, ali će se on brzo trgnuti i shvatiće koliko je pogriješio. U jednom trenutku će se osvijestiti ili će, nažalost, morati da bira: ili ta ku*va ili ja. Kako je on rekao da će me se odreći zbog nje, tako i ja mogu da kažem da ću se odreći njega ako je ne ostavi - završava Bilja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.