x

Biljana: Dušica je lezbijka, zbog toga se rastala od muža!

Mama Davida Dragojevića Biljana Dragojević prozvala je putem Instagrama Dušicu Jakovljević, voditeljku rijalitija "Zadruga", a novinare je nazvala ped..ima i zaprijetila im izvrtanjem naglavačke.

Izirtirana novinskim napisima i višemjesečnim prozivkama pred kamerama učesnika rijalitija da je njen sin naklonjen istom polu, ona je postavila jednu od naslovnih strana na kojoj se David spominje kao gej, kao i voditeljkinu fotku, a onda oplela po svima njima na najstrašniji način.

- Evo, ja imam mnogo pratilaca koji će sad upravo da pročitaju da su ova dva novinara u vezi, kao i da je Dušica Jakovljević naklonjena istom polu, te se zato razvela od supruga - napisala je Biljana bez pardona, čime je šokirala sve pratioce.


Pozvali smo i Dušicu, koja se slatko nasmijala, a onda samo rekla kako nema komentar na Biljanine prozivke.

Biljana je inače postala poznata po tome da bije rijaliti-bitke svoga sina preko društvenih mreža. Ona je uspjela da sakupi preko 40.000 pratilaca, kojima plasira sve ono što želi, pa vrlo često u posljednje vrijeme zna da oplete i po bivšoj snajki Aleksandri Subotić, a sočne prozivke nisu zaobilazile ni sadašnju snajku Anu Korać u periodu kada Biljana nije podržavala njihovu vezu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.