x

Biljana Sečivanović sa vjerenikom živi u raskošnom domu na 3 nivoa: Zvezda Granda se skućila, konačno živi kako je zamišljala!

Biljana Sečivanović otpočela je zajednički život sa vjerenikom Aleksandrom Nedićem 2018. godine, a sa njima su i njen sinom Mateja i Nedićeva kćerka Nikolina. Poznati par živi u luksuznoj vili u naselju Vinča.

Pjevačicu je Aleksandar vjerio na romantičnom putovanju u Dubaiju, pa su riješili da sagrade kuću i tu započnu život sa njihovom djecom.

"Kuću smo sagradili u skladu sa našim željama i potrebama. Ja sam bio zadužen za plan gradnje, a u opremanju smo učestvovali jednako Bilja i ja", rekao je pjevačicin vjerenik, za koga će se udati naredne godine.


Ispred kuće je dvorište sa bazenom, a pjevačica je jednako ponosna na enterijer i eksterijer.

"Dijete sam sa sela, kao što znate. Uživam u cvijeću i nije mi teško da sređujem dvorište. Sadnice čak donosim i iz inostranstva da bih napravila što ljepši ugođaj", priznala nam je Biljana.

Pjevačici se u vezi sa novom kućom najviše dopada pogled sa terase na široki Dunav.


"Jutarnja kafa na terasi i misli koje lutaju dok gledam u Dunav za mene su najljepši užitak i ne bih ga dala ni za šta na svijetu. Bila sam odustala od snova o kući, ali eto pojavio se Aleksandar i snovi su postali stvarnost. Zajedno možemo sve. Živimo bajku i kuća nam je kao iz bajke. Konačno sam sretna", zadovoljno je rekla Biljana.

Biljanina kuća je na tri nivoa. U prizemlju je dnevni bravak, trpezarija i kuhinja gdje dominira veliki sto za ručavanje. Na spratu iznad nalaze se spavaće sobe, a u podrumu su gostinske sobe i vešeraj.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.