x

Biljana Sečivanović se udala za biznismena, a živi u raskošu: Kuća na tri sprata, bazen nasred dvorišta! (Foto)

Pjevačica i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Biljana Sečivanović izgovorila je sudbodnosno da vjereniku Aleksandru Nediću.

Bilja živi u raskošnom domu - kuća na tri sprata, veliko dvorište sa bazenom i palmama, ograđeno visokom ogradom i dom kao iz španskih serija.

Uz pomoć majke i sestre Biljana je naporno radila i za deceniju uspjela je da kupi dvosoban stan u Beogradu. Prije tri godine upoznala je Aleksandra Nedića i sa njim je otpočela emotivnu vezu, a nedavno i zajednički život na novoj adresi.


"Dvije godine veze je sasvim dovoljan period da upoznaš čovjeka sa kojim si ostvarila neki emotivni odnos. Došlo je vrijeme da dalje krenemo kao porodica, te smo počeli da stvaramo zajedničku budućnost", rekla je tada pjevačica, koja priznaje da je bilo najteže pod jednim krovom uskladiti potrebe njihovih nasljednika iz prethodnih veza. Aca je otac šenaestogodišnje kćerke Nikoline, dok Biljanin sin Mateja ima 13 godina.


"Najteže je prošlo i ušli smo u neki ritam. Dva tinejdžera nije lako uskladiti i usmjeriti ih jedno na drugo budući da nisu u srodstvu, a postali su porodica. Istovremeno, djeci mora da postane jasan odnos njihovog roditelja i osobe koju je on izabrao za životnog saputnika. Period prilagođavanja donosi ne male teškoće, ali uz ljubav koju imamo Aca i ja sve se pregura lakše", iskrena je bila tada Biljana, čiji novi dom izgleda raskošno.

.

.

.

.


Izvor: Pulsonline

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.