x

trnovit put

Bio je ćelav, zaprosio je Dalilu u Parovima, zaljubio se i vjenčao: Ovo je život Dejana Dragojevića kog je žena prevarila javno!

Dejan Dragojević je poslije kraha braka sa Dalilom Dragojević doživio pravu transformaciju, kako fizičku tako i psihičku.

Nakon što ga je bivša žena prevarila pred milionskim auditorijumom i nastavila vezu sa Filipom Carem, Dejan je značajno promijenio stajling, a svi su primijetili i promjenu u ponašanju.

Međutim, malo ko se sjeća kako je Dejan zaista izgledao prije svih rijalitija, čak i pre Dalile, piše Blic.

U toku gostovanja kod Ognjena Amidžića, sada već bivšem paru pušten je snimak sa vjenčanja. Dalila je plakala, a Dejan je gutao knedle i trudio se da zadrži suze.


- Kakav sam bio, kao pile neko malo - prokomentarisao je Dragojević.

Podsjetimo, Dejan i Dalila su se upoznali u rijalitiju "Parovi", gdje su imali burnu vezu, pa su često umjeli da raskinu, ali i da se brzinom svjetlosti pomire. Nedugo po izlasku su živjeli u Beogradu u stanu koji su plaćali "na dan".

U Parovima je počeo vezu sa Dalilom, gdje ju je i zaprosio, pa se promijenio i u fizičkom smislu.

Uslijedilo je vjenčanje sa Dalilom Mujić, a par je djelovao srećno.


Dejana Dragojevića je publika imala priliku da upozna u toku pete sezone rijaliti šou programa „Parovi“, koji je tokom 2016. i 2017. godine. On je tada u rijaliti ušao zajedno sa bratom Davidom, a njihovo učešće su obilježile česte svađe i rasprave zbog stvari koje su se događale u njihovom privatnom životu.

Nakon što je David započeo vezu s Aleksandrom Subotić, jaz među braćom se dodatno produbio. Dejan se zbližio sa Dalilom Mujić koja se predstavljala kao Dalila Moreno. Njihovu rijaliti romansu obilježile su žestoke svađe i ista takva pomirenja, a scena koje nisu namijenjene mlađoj publici nije manjkalo. Pred sam kraj sezone rijalitija gdje su se upoznati, uslijedila je velika svađa i raskid, ali su, da li zbog ljubavi ili zbog gledalaca, uspjeli da se pomire.


Dalila je odnijela pobjedu, dok je Dejanu pripalo peto mjesto. Njegov brat David je učešće završio na sedmoj poziciji.

Romansa između Dejana i Dalile nastavila se i poslije rijalitija. Tokom ljeta tabloidi su redovno izvještavali o tome šta se među njima dešava. Najprije su se posvađali i raskinuli, a uveliko se pričalo o tome da čekaju prinovu. Tajno su se vjerili u Sarajevu, a potom u septembru 2017. godine izgovorili sudbonosno „da“ pred matičarem u beogradskoj opštini Zvezdara.

Nakon toga su zajedno ponovo ušli u novu sezonu „Parova“. Namjera im je, kažu, bila da zarade dovoljno novca kako bi bez stresa započeli zajednički život. Premda su obećali da će jedno drugom biti najveća podrška, nerijetko su se pred kamerama svađali. Ipak, to nije moglo da im obezbijedi prva mjesta u ukupnom poretku i glavnu nagradu koja je pripala Nenadu Marinkoviću Gastozu. Dalila je svoje učešće u „Parovima“ završila kao drugoplasirana, a Dejan kao trećeplasirani takmičar.


Ušli su u Zadrugu u januaru 2020. godine, ali su preskočili ogradu i izašli iz rijalitija. Nakon toga, počeli su da snimaju videe Jutjub.

Podsjetimo, Dalila i Dejan su u junu ove godine, nakon vantjelesne oplodnje, objavili da su izgubili bebu.

- Plakala sam danima prije i poslije toga, kao i tog dana. Kad smo poželjeli da imamo bebu, krenuli smo na razne pretrage da vidimo da li ne možemo da se ostvarimo kao roditelji zbog nekih zdravstvenih problema ili je to od Boga. Sa nalazima je bilo sve okej, osim što je meni bio povišen nalaz štitne žlijezde, ali ne previše, rekla je tada Dalila.

Oni su nakon toga ušli u poslednju sezonu rijalitija Zadruga, ali ga je Dalila prevarila sa Filipom Carem, a malo nakon toga su se i razveli.

.

.

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.