x

Bio je dva dana na aparatima: Predsjednikova savjetnica otkrila detalje njegovog stanja!

Savjetnica Aleksandra Vučića progovorila o njegovom zdravstvenom stanju.  

- Bio je jako težak vikend. U petak je njegovo stanje bilo jako loše. Toliko je bilo loše da je sam tražio da ga odvedu kod doktora, čovjek koji nikada ne priznaje bolest. Tražio je da ga odvezu na VMA. Jutros smo saznali rezultate, proveo je 2 dana na aparatima. Danas je malo bolje, moraće da uzima terapiju koja mu je prepisana. Nadam se da ćemo nekako prevazići ovo sve - rekla je Suzana Vasiljević, medijska savjetnica predsjednika Vučiča u emisiji Hit tvit.

- Pustite čovjeka da bude bolestan u miru. Veći dio javnosti je bio zabrinut za njegovo stanje. Dobio je veliki broj poruka od svjetskih državnika. Nećemo se obazirati na te negativne komentare - rekla je Suzana osvrćući se na brojne negativne komentare opozicije koji su preplavili javnost.


Ona se osvrnula i na izjave direktora televizije N1 Jugoslava Ćosića na račun bolesti predsjednika Vučića i na konferenciju za novinare u Beogradu na vodi u petak, kada je jedan Ćosićev novinar na neprimjeren način razgovarao sa predsjednikom Srbije.

- Mislim da Jugoslava Ćosića treba da bude sramota zbog izjava, da li on na ovaj način prikriva svoju aferu ili o čemu se tu radi, stvarno ne znam. Na novinarska pitanja njegove televizije predsjednik Vučić uvijek odgovara. I u petak je odgovorio Miodragu Sovilju. Da li se njima taj odgovor svidio, to ne znam, ali znam da niko nikad nije se tako ponašao na konferenciji za novinare. Nije za Vučića problem u težini pitanja, već u načinu na koji to pitanje postavljate. Ja vjerujem da mladi kolega Sovilj ne razgovara na taj način sa svojim roditeljima i da će naučiti da bude dobar novinar, ali i lijepo vaspitan - rekla je savjetnica predsjednika.


.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.