x

ljubav ipak pobijedila

Bio joj je profesor, javnost je bila zgrožena: Ovo je priča Adriane i Save Džehverovića!

Sava Džehverović i Adriana Kadar jučer su, 18. septembra, izgovorili sudbonosno "da", a njihova ljiubav na početku, kao profesora i učenice, šokirala je javnost i svi su im predviđali kraj, no, ljubav je na kraju pobijedila.

Sava i Adriana su se upoznali u školi u kojoj je on predavao francuski, kao profesor na zamjeni. Adriana se zaljubila u Savu na prvi pogled, uprkos tome što je između njih razlika 15 godina, ali i to da je on profesor. Koliko god da se trudila, nije mogla da se odupre svojim emocijama.

Sava nije ni naslućivao šta ona prema njemu osjeća. Cijenio je to što je Adriana veoma mlada počela da zarađuje radeći kao šminker. U njoj je vidio dobrotu i čisto srce, ali nije ni slutio da se nešto između njih može dogoditi.


Kada je Sava otišao u Australiju ubrzo su počeli da se dopisuju i neki teški momenti su ih spojili i njihov odnos se produbio.

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana.


- Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - rekao je jednom prilikom on.

Kada se Sava vratio iz Australije ubrzo su i započeli vezu, a Adriana je tada imala 15 godina. Svi su bili skeptični kada je veza između njih dvoje počela, kako njihovi roditelji, tako i prijatelji. Adrianina mama je prva prihvatila njihovu vezu i podržala ih.


- Okolina je takva da joj nikada ne možete ugoditi, oni se više i ne trude. Ili ih podržavaju ili ih ne podnose, nema sredine. Zavisno od toga šta nose u sebi. Ako nose ljubav vidjeće ljubav - pričao je Sava ranije.

Sava je na romantičan i originalan način, prije dvije godine, zaprosio Adrianu, a nakon vjeridbe, Goca je istakla da je od prvog dana vjerovala u njihovu ljubav i da su se oni zbog svojih emocija borili sami protiv svih.


- Iskreno, zaplakala sam zbog svega. Njih su kritikovali, bilo je teško, borili su se sami protiv svih. Mnogi nisu vjerovali u sve to, ali ja sam od prvog dana vjerovala. Toliko su slični, dva tijela, jedna duša. Oni se pogledaju i znaju šta misle. Znači da razlika u godinama nije bila prepreka da se ljubav nastavi i da sve bude onako kako može da se poželi - objasnila je Goca.

Tokom učeća Teodore i Goce Džehverović u Zadruzi 1, učesnicu su tokom sukoba spominjali Savu i Adrianu, a čak su ga pojedini nazivali i p.dofilom. Tada je ljubav, koja je sada krunisana brakom, bila na velikom ispitu i trpjela je pritisak javnosti.

,.

.

..

.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Ata Images

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.