x

Bio nevjeran muž? Jovan (25) na FB oplakuje suprugu Milicu (20), rođaci ga optužuju da ju je otjerao u smrt!

Milica Jakovljević (20) iz Osipaonice kod Smedereva, koja je nestala 20. jula, poslije višednevne potrage po selu i okolini pronađena je obješena o stablo oraha, na zabačenom dijelu porodičnog imanja.

Za razlogom samoub.stva nesretne žene, iza koje je ostao trogodišnji sin, njena porodica i dalje traga, a kako Srpski telegraf saznaje od prijatelja i komšija porodice, Milicu je ubilo nevjerstvo supruga Jovana Jakovljevića (25).

- Milica je stalno tragala za Jovanom, koji je non-stop švrljao na sve strane. Pisala mu je poruke i zvala ga telefonom dok ga je čekala kod kuće s njihovim malim sinom, kao i njegovim starijim dječakom iz prethodne veze. On je ignorisao njene poruke i zabavljao se sa društvom i drugim ženama. To je Milicu i natjeralo da sebi naudi - kaže prijateljica nesretne djevojke.


Na drugoj strani, Miličin suprug Jovan je od trenutka kad je Milica nestala krenuo u potragu za njom i paralelno s tim objavljivao patetične poruke na Fejsbuku kao apel za pomoć u potrazi za njegovom Milicom. Pošto je Milica pronađena, njen "nestašni" muž je objavio posljednju poruku koju je dobio od nje, pred njen odlazak na vješanje.

- Milica mi je u 4.58 ujutru, prije nego što je nestala, napisala: "Zbogom, bebi" - ispričao je Jovan u policijskoj istrazi, tokom koje je utvrđeno da je mnogo poruka nesrećnice sa pitanjem "Gdje si sad" Jovan ostavio bez odgovora.


On se, prema riječima komšija, dopisivao sa mnogim djevojkama na Fejsbuku, gdje je otvoreno naveo da je u komplikovanoj vezi iako je zvanično bio u braku. Pošto je pronađeno Miličino beživotno tijelo, Jovan je na Fejsbuku tvrdio da ga je strašno pogodio prizor obješene supruge.

- Bebo moja, počivaj u miru, nikada te neću zaboraviti, svaki minut mislim o tebi i suze mi same idu, ne mogu ni da zamislim da te nema, teško ću bez tebe, ne mogu stvarno da izdržim sve ovo, samo kad bi znala koliko dana sam te tražio, koliko noći neprespavane i zašto baš ja da vidim na koji način si sebi oduzela život. Volim te, bebo, mnogo i uvijek ćeš biti u mom srcu, anđeli neka te čuvaju, bebo moja - napisao je on.


Upravo ovaj post izazvao je lavinu komentara ogorčenih Miličinih prijatelja.

- Kao plače, ne laži molim te, otjerao si je u smrt - samo je jedan od njih.

"Ostavi moje mrtvo dijete na miru, ti si je ub.o"

Miličin otac Mišo Zorić je na Fejsbuku reagovao na Jovanovu objavu u kojoj tvrdi da mu Milica nedostaje i poručio mu da ne govori istinu, optuživši ga indirektno za njenu smrt.

- Ja bih sve zamolio da mi ne diraju dijete, da ne glume lažnu ljubav, te da, na primjer, pišu: "Bebo, nedostaješ mi, izvini što sam te ubio, nisam trebao." Ostavite moje dijete na miru - napisao je ozlojeđeni Zorić.

.

.


-.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.