x

Bivša rijaliti učesnica upecala milionera iz Dubaija: Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja, a sada spremam 2 svadbe! A jedna će biti na Baliju samo sa kumovima!

Darija Stević izbačena je poslije nešto više od mjesec dana iz rijalitija "Zadruga 2", ali joj se život nakon toga iz korijena promijenio. Ona je upoznala milionera iz Dubaija, kome još ne želi da otkriva identitet, ali je potvrdila saznanja da će se za njega i udati.

"Tačno je da se udajem. Upoznali smo se prije par godina na svadbi zajedničkih prijatelja koji žive u Dubaiju, kasnije smo počeli da se čujemo i kada sam ja otišla na odmor tamo, izašli smo na večeru i tada je sve počelo. Ja sam onda odlazila češće tamo, on je počeo da dolazi u Beograd kad sam ja spriječena da odem zbog posla. Odavno su postojale simpatije, ali je tek prije par mjeseci sve preraslo u pravu bajku. Imaćemo dva vjenčanja (smijeh). Prvo će biti na Baliju, gdje će sa nama krenuti samo kumovi, a drugo, veliko svadbeno veselje, biće u Dubaiju. Vjenčanicu još nisam kupila, u fazi sam isprobavanja jer su mi potrebne dvije, jedna za Bali, za plažu, a druga za Dubai, za pravu elegantnu proslavu, rekla je presretna Darija.

Darija je bogataša upoznala preko zajedničkih prijatelja prije izvesnog vremena, dopali su se jedno drugom, a sada se posvetila spremanju velikog slavlja. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.