x

Bivši i sadašnji zaratili zbog Đoganijeve! Marko: Nemoj da si se obratio Luni! Gastoz: Smiješan si, hajde probaj da mi zabraniš!

Pobjednik "Parova 6" i bivši dečko Lune Đogani Nenad Marinković Gastoz zaratio je sa sadašnjim blogerkinim dečkom Markom Miljkovićem. Nakon što je Luna u "Zadruzi 2" priznala da je imala intimne odnose sa Gastozom, Marko joj je to jako zamjerio i zabranio joj da komunicira sa njim. Miljković je za Rijaliti potvrdio da ostaje pri stavu da Luna ne treba da se čuje sa Nenadom, međutim, Gastoz je odlučio da mu odgovori.

Naime, nakon što je Luna priznala da je imala se.s sa Nenadom, mnogi su tada bili u šoku jer je ona do tada uvijek navodila da je Gastoz jedan od njenih najboljih prijatelja. Ubrzo nakon toga, Marko je više puta isticao da ne bi volio da Đoganijeva i Gastoz nastave druženje.

Miljković je za Rijaliti priznao da su on i Luna obavili ozbiljan razgovor povodom toga.

- Ne vidim šta je tu čudno, oni očigledno nisu bili samo drugovi i sasvim je normalno da joj branim sada da se viđa sa njim. Ma, ne da se viđa samo, oni ne treba ni da se čuju, niti imaju o čemu da pričaju. Luna i ja smo baš jedno veče pričali o tome i ona se slaže sa mojim stavom. Pošto ne bi ni ona voljela da se ja viđam sa mojom bivšom - rekao je Marko za Rijaliti i dodao:


- Nemam ništa protiv Gastoza lično, ali svakako me ne interesuje šta on misli o tome što sam Luni zabranio da se druže. Neka misli šta hoće, što bi se ona viđala sa bivšim dečkom, a ja klimao glavom, nikada. Nadam se da je Gastoz razumio moje riječi.

Nakon ovih Markovih prijetnji pozvali smo i Gastoza kako bi saznali šta on misli o tome i da li se možda sa blogerkom tajno sastao ili čuo. Nenad je za Rijaliti bio iskren i veoma iznenađen Markovim postupcima.


- Markove prijetnje su mi smiješne. Pretnja u mom životu niti će da postoji niti je postojala. On može Luni da brani šta hoće i da njoj postavlja neke uslove, a meni ne može ništa - rekao je bijesno Nenad i dodao:

- Dečko je kompleksaš, ja Lunu gotivim. To što je on njoj nešto zabranio, ja sam to pustio da ide svojim tokom, ja radim ono što mislim da treba i uvijek ću tako raditi. Kao i kada sam joj čestitao pobjedu, to sam uradio iskreno, a ona je bila skroz povučena, vidjelo se da joj je branio i da odgovori u njenom fazonu. Vrijeme će sve pokazati, pa će tako i Luna s vremenom vidjeti ko je ko, ko joj je prijatelj, a ko ne.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.