x

Bivši predsjednik Juventusa kritikovao Ronalda zbog "bazena, mišića i lošeg primjera"!

Bivši predsjednik Juventusa Giovanni Cobolli Gigli kritikovao je ponašanje Cristiana Ronalda i njegove objave na društvenim mrežama kojima, prema njegovim riječima, nije pokazao poštovanje prema svojim saigračima iz Italije.

Od početka pandemije koronavirusa u Italiji je oboljelo 74.386 ljudi, a u ovoj državi do sada je preminulo 7.503 ljudi. Ronaldo je situaciju s koronavirusom iskoristio kako bi se vratio u rodnu Madeiru, a nakon njega Juventus nije imao izbora i morao je pustiti i druge igrače da se vrate u svoje rodne države, među njima i Miralema Pjanića.


Gigli smatra da je Ronaldo prvobitno rekao da se u Portugal vraća zbog bolesne majke, a da posljednjih dana objavljuje golišave fotografije pored bazena i pokazuje svoje mišiće.

"Rekao je da odlazi u Portugal zbog majke, a sada se slika pored bazena. Zbog Ronalda je napravljena iznimka u Juventusu i nakon što su njega pustili, morali su pustiti i druge igrače koji su željeli ići, a to ne treba tako izgledati. Svi igrači su trebali biti u karantini", smatra bivši predsjednik Juventusa.


Ronaldo je otputovao u Portugal kako bi boravio s majkom koja je početkom mjeseca pretrpjela moždani udar, a vratio se u Torino kako bi odigrao meč protiv Intera u kojem su slavili rezultatom 2:0.

Nakon toga on je rekao da će igračima Juventusa koji su napustili klub biti teško da se vrate u formu jer će nakon povratka u Italiju morati biti 14 dana u novom karantinu.

.

.

.

.

.

.

(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.