x

bez suzdržavanja

Bivši zadrugar o najskandaloznijim preljubama i intrigama: Mina samo taktizira sa Carem i Franom, Mensura nikad nije voljela!

Stefan Kandić Kendi pridobio je srca publike učešćem u "Zadruzi 3" i istakao se kao jedan od najkulturnijih momaka, a talenat za medijski nastup prikazao je u autorskoj emisiji "Pitam za druga", u kojoj prati najaktuelnije intrige o svim aktuelnim zadrugarima.

U intervjuu za Rijaliti govori o besramnom činu Tome Panića, jednom ljubavnom trouglu, ali i Staniji Dobrojević i drugim učesnicima Pinkovog rijalitija.

Kako komentarišeš odnos Paule i Tome, s ozbirom na činjenicu da je Nadežda u jako lošem zdravstvenom stanju zbog njihove veze?

- Meni nikada nisu bile jasne te djevojke koje žele da budu sa nekim ko je zauzet, ali u suštini, to izgleda dosta djevojaka privlači. Nije ovo prva situacija niti spolja niti u rijalitiju. Mada Paula je tamo krenula baš onako ozbiljno, ovo joj je već četvrti ili čak peti dečko sa kojim se muva ili ima nešto. Iskreno, razočarali su me oboje što je do toga došlo. Paula mi je opet, pored svega, iako mnogima nije, bila gotivna. A Toma ko Toma, standardno, on se ništa posebno nije promijenio od prethodnih sezona. U svemu tome mi je jedino žao Nadežde i ne mogu da vjerujem, eto, sada kada već ima dijete s njom i sve to, da nije bio malo ozbiljniji, zreliji i da nije o tome razmišljao.


Ko ti je od njih dvoje monstruozniji i beskrupulozniji - Toma ili Paula?

- Ne znam, katastrofa mi je to što je Paula uopšte željela da ima išta s njim, znajući da on ima, iako mu nije žena, djevojku s kojom ima dijete spolja. Sama ta činjenica i pomisao mi je dovoljno monstruozna, a i on, s druge strane, koji zna da sve to ima spolja i zna da će nekoga povrijediti. Neka bude da je on taj, koji je zauzet, Paula je ipak slobodna, pa kao može da se ponaša kako god.


Da li smatraš da je Minina taktika ulazak u vezu sa Franom i Filipom kako bi se svetila Mensuru?

- Mina je neko ko uvijek ima taktiku i mislim da joj jeste taktika da bude i sa Franom i sa Filipom i ko zna šta je ona sve još zamislila ove sezone, to ćemo saznati tek pred kraj. Mislim da se ne sveti Mensuru jer mislim da ona nije nikada ni imala neka osjećanja prema njemu. Ona je tek kada je vidjela da Mensur ima osjećanja prema njoj počela kao da osjeća nešto, ali mislim da je ona jedan od onih tipova djevojaka koja je spremna da sve nešto prethodno zaboravi i da nastavi dalje lagano, što je i sama pokazala.


Šta misliš s kojom djevojkom će na kraju Anđelo biti u vezi i kakvo mišljenje imaš o njemu?

- Što se tiče Anđela, mislim da će, hajde da kažemo, ispoštovati to što je rekao da neće biti ni sa jednom djevojkom do kraja. Ni sa jednom u nekoj ozbiljnoj vezi iako se nešto dešava između Ivane i njega, ali sigurno mu nije stalo do Ivane čim je mogao da bude sa drugim djevojkama, pa kao sada opet nešto s njom. Nemam neko konkretno mišljenje o njemu, očekujem da se još pokaže. Za ovih mjesec dana ništa posebno.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.