x

BIZNISMEN JE ZAVEO POLA ESTRADE, A SADA JE RAZVEZAO JEZIK: Tigar je bio u vezi sa Anom Korać, nisu se ni skrivali!

Ana Korać, jedna je od najatraktivnijih dama u rijalitiju "Zadruga", koja je i uprkos silnim udvaranjima momaka u Bijeloj kući, ostala sama.

Dok se o većini učesnika najpopularnijeg rijalitija za ovih devet mjeseci mnogo pisalo i pričalo, Ana je nekako bila jedna od misterioznijih stanara Bijele kuće.

O njenoj prošlosti znali smo jako malo, a onda se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija sa srpskim biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom, koji je bio u vezi sa mnogim poznatim damama među kojima su bile bivša učesnica rijalitija "Farma", Jelena Milošević Balerina, pjevačicom grupe "Models", Zoranom Andrić i mnogim drugim.


"Oni su bili zajedno nekoliko mjeseci. Ne držite me za riječ, ali mislim da je ta veza trajala od februara 2017. do maja 2017. I bila je to veza u pravom smislu te riječi, nije bilo nikakvog skrivanja. Samo što Ana tad nije bila poznata, ali bila je jednako atraktivna kao sada. Tigar je oduvijek volio lijepe djevojke i znao kako da ih osvoji, te ne čudi što i ona nije odoljela njegovom šarmu i muvanju", rekao je izvor blizak ovom biznismenu, koji je zamolio da ostane anoniman.


Tigar je potvrdio da je bio u vezi sa učesnicom, ali nije želio mnogo da komentariše.

"Tačno je da smo Ana i ja bili zajedno. Kao što sam već rekao, o njoj imam jako lijepo mišljenje i ne bih više ništa o tome govorio. Hvala na razumijevanju", izjavio je on.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.