x

pravo uživanje

Bjelašnica je danas bila prava adresa za zimoljupce uz najbolje uslove za skijanje! (Foto+Video)

Veliki broj posjetilaca, ljubitelja planine skijanja i zimskih sportova je i danas posjetio Bjelašnicu koja definitivno pruža najbolje uslove za skijanje. Ekipa Ekskluzive se uvjerila i kako se poštuju sva pravila u skladu sa novim epidemiološkim mjerama. Da je Bjela zaistaprava planinska ljepotica vidjelo se i po velikom broju turista, ali i po već poznatoj sjajnoj organizaciji. Između ostalog, danas je bila organizovana besplatna ski i snowboard obuka uz dodatno obogaćeni sadržaj.


Pandemija nije spriječila skijaše da se upute na bh. olimpijsku planinu koja  pruža vrhunske uslove za bavljenje zimskim sportovima. Kompanija ZOI'84 daje sve od sebe da gosti budu maksimalno zadovoljni, počevši od održavanja skijališta, staza, liftova i propratnih sadržaja kako bi ski sezona na Bjelašnici i Igmanu ispunila sva očekivanja. Posjetilaca danas nije manjkalo, samim time je vladala sjajna atmosfera. 


Naravno da se brine i o zdravlju svih na planini, te se maksimalno vodilo računa o najnovijim mjerama koje je donio Krizni štab. Također je  organizovana druga po redu manifestacija pod nazivom „Bjelašnica mladima – Vol.2“ na olimpijskoj planini Bjelašnici. Naime, Udruženje Ekvilibrijum – Škola sporta Balance je i ove godine svim zainteresovanim omogućila besplatnu ski i snowboard obuku na olimpijskoj planini Bjelašnici. Pored besplatne obuke, organizatori su odlučili obogatiti dnevni sadržaj te je održano i takmičenje u zimskim timskim igrama + zimski kviz, Brown Sugar RnB nastup i vrijedne nagrade.


Svi zimoljupci su imali priliku da slobodnu subotu iskoriste na najbolji način, a Bjelašnica je nepogrešivo mjesto za sve njih. Vrijedi spomenuti i da je na Bjelašnici aktuelno i noćno skijanje koje se pokazalo kao pun pogodak jer se ispostavilo da veliki broj ljubitelja skijanja želi upravo taj vid usluge.


Naravno, iznenađenjima na Bjelašnici nikada kraja. Uvijek su aktuelni razni dogaađaji, a kako biste bili u toku sa dešavanjima na najljepšoj planinskoj ljepotici u BiH pratite društvene mreže: 
https://www.instagram.com/zoi84ocs/
https://www.instagram.com/ocbjelasnica/

.

.

.

.

.

.


 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.