Bjelašnica mladima – Vol. 2: Besplatna ski i snowboard obuka uz dodatno obogaćeni sadržaj

15.01.2022 09:00

U subotu, 15.01.2022. godine sa početkom u 9 sati, Udruženje Ekvilibrijum – Škola sporta Balance, pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku, visoko obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo i Turističke zajednice Kantona Sarajevo, kao i uz pomoć prijatelja i partnera, organizuje drugu po redu manifestaciju pod nazivom „Bjelašnica mladima – Vol.2“ na olimpijskoj planini Bjelašnici.

Nakon uspješno održane prve manifestacije pod nazivom „Bjelašnica mladima“, Udruženje Ekvilibrijum – Škola sporta Balance će i ove godine svim zainteresovanim omogućiti besplatnu ski i snowboard obuku na olimpijskoj planini Bjelašnici. Pored besplatne obuke, organizatori su odlučili obogatiti dnevni sadržaj te vas ove godine očekuje i takmičenje u zimskim timskim igrama + zimski kviz, Brown Sugar RnB nastup i vrijedne nagrade.

Projekat "Bjelašnica mladima" je nastao iz ideje da mladi trebaju inicirati, oblikovati i provoditi programe osmišljavanja slobodnog vremena, sa posebnim fokusom na promociju i organizaciju sportskih i rekreativnih aktivnosti, posebno na otvorenom prostoru, te tražiti od društvene zajednice način da ih u tome podrži i osigura uvjete za rad. Ministarstvo za nauku, visoko obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo i Turistička zajednica Kantona Sarajevo su prepoznali ideju i svrhu projekta te omogućili da se svim zainteresovanim, naročito mladima, osigura besplatna ski i snowboard obuka.KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.