x

sad je kasno

Bobu grize savjest jer Đokoviću nije pozajmio novac na početku karijere: Muž Lepe Brene moli za oproštaj!

Boba Živojinović se povjerio bliskim prijateljima da ga grize savjest što nije vjerovao u Novaka Đokovića, te da bi najviše od svega volio da mu Nole oprosti.

Naime, godinama unazad u javnosti se priča o situaciji kada je Boba navodno spriječio sponzorisanje jednog Novakovog turnira tako što je navodno sugerisao sponzorima da Novak neće ostvariti rezultate, međutim, kasnije se ispostavilo da je debelo pogriješio.

U to vrijeme Srđan Đoković mučio se da obezbijedi novac za Novakove treninge i uopšte sve troškove koji za tenisere nisu nimalo mali, čak se i kod zelenaša zaduživao, a obratio se i pomenutom sponzoru kojem je Živojinović, navodno, sugerisao da ne ulaže u Novaka.


„Bobi je baš krivo zbog Novaka i te priče, želi da se to riješi i da o tome porazgovaraju otvoreno,“ piše Skandal prenoseći izjave izvora upućenog u situaciju i dodaje:

„Baš se izjadao prijateljima da osjeća potrebu da popriča sa Novakom i da ga zamoli za oproštaj.“

„O svemu tome je pričao i sa Brenom i ona ga je podržala. Rekla mu je da je sigurna da mu Nole ništa ne zamjera i da samo treba iskreno da mu se obrati, te da oči u oči jedan drugom kažu kako je zaista bilo, a ne da se i dalje sve svodi na priče koje kruže. Mislim da će Boba lično pozvati Novaka i da će se to riješiti. Nole ima veliko srce i nikome ništa ne zamjera,“ završava izvor tabloida SCANDAL!.


Podsjetimo, Srđan Đoković je javno prozvao Bobu i objasnio da mu se nije našao kao pomoć kada je Nole bio na početku karijere:

„Prije nekoliko godina bio sam na korak od ugovora sa gospodinom Filipom Cepterom, koji je htio da mom sinu postane mentor, sve dok se Živojinović nije umiješao i ispričao mu da „Novak ima bolesno srce i petu, a da je Srđan Đoković nemoguć za saradnju. Gdje je bio Boba prošle i pretprošle godine, kada nam je pomoć zaista trebala. Noletu sada ništa ne znače tapšanja po ramenu, sam se probio do vrha, bez ičije pomoći. A to što sad hvali mog sina, može da okači mačku o rep,“ izjavio je tada Srđan, pa ne čudi što Boba sada ima potrebu da otvoreno popriča sa Đokovićima i da im iznese svoju stranu priče.“

.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.