x

Bogati Turčin je išao u školu sa Emininim Mustafom! A evo šta još ne znate o Ozkanu Šenu: Ovako ga je Sonja osvojila!

Sonja Vuksanović je, kako se navodi, uplovila u novu romansu sa turskim biznismenom i pjevačem Ozkanom Šenom. Oni su u vezi nešto manje od tri mjeseca, a o njihovoj ljubavi je prvi put progovorio upravo on! U Beograd je stigao zbog poslovnih obaveza, ali i kako bi bio sa svojom izabranicom koju je upoznao, kaže, slučajno.

"Slučajno smo se upoznali na jednom gala događaju u Dizeldorfu. Stekla je moje povjerenje na prvi pogled, što je veoma teško pronaći među današnjim ženama", izjavio je za "Premijeru" Ozkan. 

Tom prilikom, takođe, objasnio je i kako zna ko je Emina Jahović.

"Eminu znam zato što je živjela u Turskoj, a bila je udata za Mustafu, koji je moj školski drug", iznenadio je on.


Sa druge strane, za jedne medije otkrio je da je nada i te kako prisutna kada je svadba sa lijepom Sonjom u pitanju.

"Niko ne zna šta može nekada da se desi, ali nada je tu, naravno."

Ozkan je, inače, imao veoma teško djetinjstvo, a pune tri godine je, kao mlad momak, sav novac koji je zaradio štedio za cigle i materijal za prvu salu za proslave koju je napravio. Potom je počeo da zarađuje veliki novac i pravio je salu za salom, što u Turskoj, što u Evropi.


Međutim, nije svu zaradu čuvao za sebe, već je dio uvijek poklanjao ljudima. Zbog toga je u Turskoj dobio i nagradu za izuzetnog humanitarca.

"Malo toga humanitarnog pokazujem javnosti, jer je to stvar srca. U Africi pravim zgrade, vodovode, česme za djecu da imaju da piju vodu... Podržavam i bolnice. Volio bih da i drugi rade to što ja radim, želim da ih pokrenem. Muzika je samo moj hobi. Tako sam vaspitan, da treba da se podržavaju svi ljudi, međusobno, da se pomažu. Što se tiče prve sale, da. Godinama sam radio na tome i nisam očekivao da ću imati toliki uspjeh", objasnio je on.


On je, više puta, preko Instagrama ljudima dijelio novac, ali i skupe poklone poput satova od više hiljada eura.

"To je skrivena poruka ljudima. Sve što zaradi treba da se dijeli, to je tajna svih uspješnih ljudi. Želim da budem motivacija drugima, to što zaradimo stvarno treba da dijelimo sa onima koji nemaju. To će nama donijeti još više", siguran je on.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.