x

iskreno

Bogdana i ja radimo na sljedećem nasljedniku: Veljko Ražnatović priznao sve o životu u Titelu, a postoji jedan stvar koja ga plaši!

Veljko Ražnatović otkrio je kako se njegova porodica nosi sa njegovim poslom, ali i da planira proširenje porodice.

"Doveo sam formu do neviđenog nivo, nikad nisam bio spremniji, nadam se da će se to pokazati u ringu. Ja ne idem da se zezam i boksujem, idem da ub.jem čovjeka. Marek Prohaska je pokojnik. Mi ćemo se sresti u ringu tu nema nikakve priče", poručio je Veljko.

On je dodao i da živi povučeno u Titelu i da ne izlazi.


"Mene niko godinama nije vidio. Ludak sam, živim sa svojim kerovima, imam 30 pasa kod mene kući. Ljubimo se u usta valjamo se po travi", rekao je on i dodao da trenira dva puta dnevno.

Veljko je otkrio da kada uđe u ring plaši se samo jedne stvari - da ne izgubi.

"Plaši me da neću opravdati svoja očekivanja. Plašim se boga i poraza, sve ću uraditi da nikada ne budem poražen. Poraz nikada nije bio opcija", objasnio je Veljko.


Na mečevima u publici redovno možemo vidjeti njegovu majku Cecu Ražnatović, tetku Lidiju, sestru Anastasiju i suprugu Bogdanu, a on je sada otkrio šta mu one kažu pred meč.

"Uvijek jedno te isto. Tetka mi se uvijek moli tokom meča, a sestra kaže: 'Ja nisam ni sumnjala' kada se završi. Oni me potpuno shvataju, razumiju da je to moj put. Boksom planiram da se bavim do neke 32, 33 godine", rekao je on i dodao da će njegov sin Željko sigurno trenirati boks.


Veljko je uskršnje praznike proveo u krugu porodice, prvi da u Beogradu, drugi u Titelu, a sad je otkrio da on i Bogdana rade na proširenju porodice.

"To mi je ekstra što sam u Titelu, odmaram mozak. Bogdana kuha, nismo podijelili poslove, ja imam boks. Oko djeteta nam pomažu i moja mama i njena mama i sestre njene i svi živi. Radimo na sljedećem nasljedniku i vidjećemo!", istakao je Ražnatović u Jutarnjem programu na TV Prva.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.