x

Bogdana Ražnatović povećala usne i jagodice: Evo kako Veljkova žena izgleda prije i poslije estetskih intervencija! (Foto)

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića i snajka Cece Ražnatović, nekada je izgledala sasvim drugačije nego danas. Dijelom je za to zaslužen proces sazrijevanja, što je i normalno u ranim dvadesetim, ali i estetske intervencije koje je uradila na svom licu.

Na Instagram profilu Pravo VIP lice postoji sijaset fotografija poznatih žena koje su promijenile lični opis i među njima je i Bogdana. Ne navodi se tačno koje estetske zahvate je radila, ali je evidentno da su usta maksimalno uvećana pomoću hijalurona ili silikona. To je ono što se ne dopada ljudima koji su u komentarima napisali da je pretjerala i da je trebalo da ugradi manje vještačkog materijala u taj dio lica.


- Djevojka je lijepa prirodno, ali stvarno sa ovim usnama, užas. Možda da ih malo smanji, biće ljepša - glasi jedan od komentara ispod slike. Takođe, vidi se i da je Cecina snajka povećala jagodice i to drastično, ali niko nije imao zamjerku na to. Bogdana je, kao i veliki broj žena, uradila tetovažu obrva, što se većini komentatora dopada. Ima dosta njih koji smatraju da je Ražnatovićka uradila i stanjivanje nosa, na osnovu ove fotografije, ali neki smatraju da je to promjena nastala tokom sazrijevanja.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.