x

Bogdanu porađa doktor koji je porađao Cecu: Ostalo je još nekoliko dana i sve je spremno! (Foto)

Snajka balkanske zvijezde Svetlane – Cece Ražnatović, Bogdana porodiće se za nekoliko dana, saznaje Blic. Naime, datum carskog reza koji će biti objavljen u jednoj privatnoj klinici u Beogradu već je zakazan, a svi s nestrpljenjem iščekuju dan dolaska nasljednika.

Kako dalje saznaje Blic, porođaj će obaviti isti ginekolog koji je porodio Cecu, doktor Milenko Proročić.

– Iako je bilo prvo planirano da se Bogdana porodi u „Narodnom frontu” u apartmanu gdje se rodio njen suprug Veljko, u posljednjem trenutku članovi porodice Ražnatović promijenili su ovu odluku. Osjećali su se najsigurnije da to uradi porodični doktor.


U dogovoru s njim, riješili su da će sve biti obavljeno u privatnoj klinici. Dogovoreno je da to bude carski rez i da ga uradi doktor Proročić koji je Cecu porađao kada je bila trudna sa Veljkom i Anastasijom – kaže naš izvor upoznat sa situacijom kod Ražnatovića.

Prema njegovim riječima, kako se bliži dan porođaja, euforija u vili u Ljutice Bogdana sve je veća.


– Čini se da svi imaju tremu, na samo buduća mama. Veljko ne skida osmijeh sa lica, dok Ceca jedva čeka da uzme unuka u naručje. Bogdana je uveliko spremna, torba za porodilište spakovana je od trenutka kada je ušla u deveti mjesec.

Skoro da je u ovom trenutku sasvim jasno da će novog člana najviše razmaziti tetka Anastasija, koja je uveliko isplanirala svaki poklon – kaže naš izvor blizak porodici folk zvijezde.


Kako smo već pisali, kutak za bebu je spreman, a kolijevka koju je Ceca naručila da se izradi stigla je na vrijeme.

– S obzirom na to da će se Bogdana poroditi carskim rezom, moraće da ostane u bolnici nekoliko dana, gdje će imati njegu sve vrijeme. Za to vrijeme u vili Ražnatovića će se slaviti. Zbog situacije s pandemijom još uvijek nije odlučeno da li će slavlje biti za širi ili uži krug prijatelja, ali je jedno sigurno – Ceca i Veljko već danima planiraju da dok se Bogdana bude porađala budu u njenoj blizini, a onda će usput osmisliti kako će dalje slaviti. Sada im je najbitnije da sve prođe kako treba.

Kako se već pisalo, Cecin sin će dobiti sina, kojem će dati ime Željko po ocu. Da bismo potvrdili naše informacije, kontaktirali smo članove porodice Ražnatović, ali oni nisu odgovorili na naše pozive i poruke.


Proročić je Ceci radio vantjelesnu oplodnju

Folk zvijezda nikada nije krila da je uz pomoć medicine prvi put ostala u drugom stanju.

– Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam se opredijelila za program vantjelesne oplodnje u bolnici „Narodni front“ kod doktora Milenka Proročića, koji je izuzetan stručnjak. Nisu me interesovale predrasude koje su u to vrijeme vladale u Srbiji, jer sam više od svega željela da dobijem dijete – izjavila je Ceca jednom prilikom.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.