x

BOJANIĆ INVESTIRAO MILION I PO EURA U ZAMAK U SREMSKOJ KAMENICI, A SADA GA ZA 618.000 DAJE! Folker poručio: Neću da troškaram pare, hoću da ulažem U OVO! (FOTO)

Miloš Bojanić prodaje svoj velelepni zamak u Sremskoj Kamenici! Folker, koji je u luksuznu vilu investirao oko milion i po eura, sada je spreman da je da za 618.000, saznaje Kurir!

Nakon što je objavljen spisak najluksuznijih vila na estradi, pojavila se informacija da je Bojanić svoju impozantnu kuću stavio na prodaju. Velelepna vila, koja zbog kupola na vrhu podsjeća na zamak iz bajke, nalazi se u Sremskoj Kamenici i jedna je od najinteresantnijih građevina u cijeloj Srbiji.


Vila se prostire na 652 metra kvadratna i ima pet soba, nekoliko kupatila, bazen na čijem dnu je iscrtana crtana junakinja Helou Kiti, saunu, pa čak i engleski travnjak i potok. Pjevač je u plac, izgradnju i opremanje svog doma uložio dosta novca, a sada mora da ga proda za skoro trostruko manje para nego što je investirao.


"Sav građevinski materijal za izgradnju kuće Miloš je dopremio iz inostranstva, kao i namještaj, koji je naručio iz Amerike, gdje mu živi sin Bojan. Supruga Branka i on su u toj vili proveli nekoliko godina, a za prodaju su se odlučili iz praktičnih razloga. S obzirom na to da na ljeto idu u Baošiće, gdje imaju kuću, i da dvaput godišnje idu kod sinova Bojana i Mikice u SAD i Kanadu, zamak im je veliki trošak. Tamo jedva da provedu šest mjeseci godišnje, a samo održavanje i plaćanje komunalija iziskuje mnogo. Miloš će, kada boravi u Srbiji, biti u svom stanu u Novom Sadu", kaže naš izvor blizak pjevaču i dodaje da je Bojanić prije nekoliko mjeseci kontaktirao s jednom agencijom za prodaju nekretnina, ali i da još uvijek čeka kupca:


"Miloš je poslije dugog nagovaranja drastično spustio cijenu. Kada mu je agent objasnio da vilu ne može da proda za milion eura, kao što je mislio, jer su cijene nekretnina posljednjih godina pale, on ju je spustio na 800.000. Kako dugo nije bilo zainteresovanih kupaca, on je uz tešku muku ponovo spustio cijenu na oko 600.000 eura. Javljali su se potencijalni kupci, ali još uvijek ništa nije gotovo".


Mi smo posjetili sajt za prodaju nekretnina i zaista se uvjerili da je Bojanić stavio vilu na prodaju. Posljednja izmjena cijene uređena je 19. septembra ove godine i iznosi 618.000 eura, a ono što je najvjerovatnije navelo Bojanića da spusti cijenu jeste to što je dio kuće neuređen.

"Suteren i prizemlje su završeni, potkrovlje u sirovom stanju. Odlična i nova kuća, podovi su od ružinog drveta i mermera, stolarija je od punog drveta", stoji u oglasu za prodaju Miloševe kuće.


Pozvali smo pjevača koji trenutno boravi u Baošićima, a on nam je potvrdio nam ovu priču.

"Tačno je da prodajem vilu jer ja tamo boravim jedva šest mjeseci godišnje. Cijena nekretnina je posljednjih godina dosta pala i svjestan sam toga, oko 40 odsto. Ali, Miloš zna matematiku. Novac od prodaje ne treba da se troškara, već da se ulaže. Zajedno sa sinom u Americi investiraću u restauraciju kuća u Americi. Sada uživam u Crnoj Gori, more je divno i mirno, pecam", rekao nam je Miloš.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.