x

Boki 13 u panici! Prima injekcije za smirenje i traži premještaj u psihijatrijsku ustanovu!

Bojan Jovanovaski - Boki 13, nakon što je uhapšen zbog afere "Reket", iz pritvora prijeti onima koji su potencijalno umiješani u ovaj korupcionaški skandal. Naime, on je zbog cijele ove situacije u panici jer se boji višegodišnje robije te tako govori da ima dokaze koji neoborivo pokazuju kako je državni vrh umiješan u ove zakulisne radnje.

Zbog svega što mu se dešava Boki 13 je zatražio premještaj u psihijatrijsku ustanovu.

Mediji prenose da je Jovanovski iz pritvora zaprijetio da će iznijeti krucijalne dokaze protiv sjevernomakedonskog premijera Zorana Zaeva ukoliko ga u naredna tri dana ne premjeste u zdravstvenu ustanovu.

- Ekipa Hitne pomoći svaki dan zbog njega dolazi u skopski zatvor Šutka. On se non-stop žali da mu nije dobro, ljekari ga redovno pregledaju, daju mu injekcije za smirenje... On je ovih dana poslao prijeteću poruku državnom vrhu Sjeverne Makedonije. On, naime, zapomaže da ga premjeste na psihijatrijsko odjeljenje bolnice i dao im je rok od tri dana da to urade, jer tvrdi da će u suprotnom iznijeti čvrste dokaze o umiješanosti Zaeva i njegovih saradnika u višemilionsku korupciju - priča izvor koji je upoznat sa detaljima.


Afera "reket" i dalje kao cunami trese region, a sve su prilike da će istraga dovesti do državnog vrha Sjeverne Makedonije. Boki 13 je uhapšen zato što je reketirao biznismena Jordana Kamčeva, kojem je prvo tražio osam miliona eura, zauzvrat mu nudeći slobodu koju je trebalo da mu obezbijedi specijalna tužiteljka Katica Janeva, štićenica premijera Zaeva i voditeljeva drugarica. Ipak, 20. februara ove godine kontroverzni voditelj je od biznismena dobio milion i po eura, a Kamčev je 4. marta oslobođen. Boki 13 je ubrzo uhapšen na graničnom prelazu Bogorodica s Grčkom i još je u skopskom zatvoru.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.