x

Bokiju 13 pozlilo na ispitivanju: Na nosilima hitno odnesen u bolnicu! Onesvijestio se u toaletu Tužilaštva!

Prvoosumnjičenom u slučaju Reket Bojanu Jovanovskom - Bokiju 13 pozlilo je danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal, gdje je doveden na ispitivanje, pa je hitno prabačen u bolnicu.

Branilac Jovanovskog, skopski advokat Saško Dukoski je loklanim medijima rekao da je njegov klijent hitno hospitalizovan u bolnici.

Pola sata nakon što je iz istražnog zatvora Skoplje doveden u Tužilaštvo da da izjavu kao prvoosumnjičeni u slučaju Reket Jovanovski je iz Tužilaštva iznesen na nosilima i u pratnji policije prebačen u bolnicu.

Prema riječima Dukoskog, Jovanovski je u toaletu Tužilaštva počeo da povraća, pozlilo mu je i onesvijestio se, dodajući da je to "bila neprijatna scena".


"Nije slučajno do sada bio najmanje 20 puta u bolnici. On nije dao izjavu. Povraćao je u toaletu i potom kolabirao. Mnogo loša i ružna scena", rekao je branilac Bokija 13, Saško Dukoski.

Apelacioni sud u Skoplju je 4. oktobra odbacio zahtjev Jovanovskog da bude pušten iz zatvorskog pritivora, u kojem je od 15. jula, zato što je istraga završena i jer mu je loše zdravstveno stanje.

Jovanovskog, Zorana Milevskog i razriješenu specijalnu tužiteljku Katicu Janevu, Tužilaštvo za organizovani kriminal Sjeverne Makedonije sumnjiči da su uzeli 1,5 miliona eura od jednog od najbogatijih Makedonaca Jordana Kamčeva da bi dobio bolji tretman u istrazi afere "Imperija" Specijanog tužilaštva.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.