x

Povrijeđen Ivan Ivanović vratio se na posao

Bolest Ivana Ivanovića vidljiva na prvom snimanju, otkriveno zašto ne može da stane na noge! (Foto)

Prije dvije nedjelje doznalo se da je ozbiljno povrijeđen Ivan Ivanović. Informacija o ozljedi u medije je dospjela putem objave voditelja lično, koji je na svom "Instagram" profilu otkrio da neko vrijeme neće raditi. 

Malo je reći da je Ivan ovim potezom zabrinio svoje fanove, koji su pohitali na portale da doznaju nešto više o nezgodi voditelja. Nažalost, niko osim Ivanovića i njegove porodice nije znao o čemu se tačno radi, sve donedavno kada je opet on sam odlučio da o tome progovori i to putem svoje emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".


Naime, Ivan je ranije od očekivanog krenuo sa radom, a mnogi su se ponadali da su oporavak i pauza urodili plodom te da je ozljeda sada iza njega. Pomislili su mnogi koji vole rad voditelja da je potpuno ozdravio, ali to nije slučaj.


Po svemu sudeći i dalje povrijeđen Ivan Ivanović krenuo je sa radom, a koliko je ozbiljno i šta je u pitanju moglo se zaključiti na osnovu tizera nastalog za potrebe emisjie. Voditelj je ugostio Marčela, a budući da nije ustao da ga pozdravi i izvinio mu se zbog toga, nametnuo se zaključak da je ozljeda još vrlo aktuelna, ali i da se najvjerovatnije radi o donjim ekstremitetima, po svemu sudeći nozi.

- Dok se ja ne vratim na noge zvaćemo se 90 minuta sa Ivanom Ivanovićem, ja sjedim jer ne mogu da stojim to je valjda svima jasno - kazao je u nekom momentu voditelj.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.