x

Boluje od raka i imala je posljednju želju: Luna Đogani u potresnoj ispovijesti otkrila šta joj je najvažnije u životu!

Luna Đogani učešćem u rijalitiju stekla je veliki broj fanova. Ona je progovorila je o dirljivom susretu sa svojom obožavateljkom koja boluje od teške bolesti.

"Dok sam snimala svoju prvu pjesmu u Makedoniji, upoznala sam jednu gospođu koja me već dvije godine prati, koja me bezuslovno voli, bukvalno me gleda kao svoju kćerku. Ona, nažalost, boluje od raka, ne znam kakve su prognoze, ali znam da je promjenljivog zdravstvenog stanja, nekad je dobro, nekad je loše. Ona je imala veliku želju da me upozna. Rekla mi je da joj je posljednja želja da me upozna i vidi nasmijanu i sretnu.


Ja sam joj ispunila tu želju i to je najmanje što sam mogla da uradim. Moja mama i ja smo se uputile kod nje, ona nas je ugostila, kod nje smo spavale. Kada sam ušla u njen dom, osjetila sam tako neku pozitivnu energiju, vidjela sam koliko je ta žena puna ljubavi i koliko može da voli.

Dok smo dijelile neke situacije, kada mi je pričala kako me doživjela, kako me je pratila i kako je plakala zbog mene, samo sam rekla u sebi: "Bože, hvala ti što sam zdrava i što je moja porodica zdrava." Mislim da čovjek nema ništa ako nije zdrav. Ovom prilikom želim da joj se zahvalim na svemu, ona toliko malo traži, a mnogo više zaslužuje - pričala je Luna sa knedlom u grlu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.