x

Bomba na Karleušu i Maju Berović: Policija i tužilaštvo istražuju stravični napad!

Nepoznati napadač bacio je eksplozivnu napravu među luksuzne vile u naselju Lisičji potok, a zatim pobjegao u nepoznatom pravcu, saznaje Srpski telegraf.  

Kako saznajemo, policija je na poziv građana da je u dvorište bačena bomba izašla na lice mjesta i bilo je jasno da je riječ o vrsti eksplozivne naprave koja je čak oštetila i fasadu i unutrašnjost dvorišta jedne od vila. Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera kako bi došla do napadača za koga se sumnja da se dovezao motorom, a cjelokupan izvještaj policija je proslijedila tužilaštvu, od koga se očekuju dalje istražne radnje. Uzeti su otisci sa lica mjesta, pokupljeni tragovi od eksplozivne naprave, saslušani svjedoci koji su mogli da vide osobu koja se dovezla motorom na lice mjesta.


- Pošto u vilama ne živi niko od bezbjednosno interesantnih osoba, odnosno ljudi iz kriminogene sredine, policija istražuje da li je naprava na neki način bila upozorenje ili prijetnja nekoj od pjevačica koje žive u tim vilama, Maji ili Karleuši. A kako je bomba bačena u gluho doba noći, jasno je da je ovdje riječ o tome da je napadač na ovaj način želio da pošalje poruku upozorenja - započinje priču naš sagovornik.

Kako dodaje naš izvor, policija zbog ovog nije zvanično obavila razgovor sa pjevačicama, ali se ne isključuje i ta mogućnost ukoliko tako odluči tužilac u daljem toku istrage, piše Srpski telegraf.


- Nijedna od njih nije prijavila policiji bilo kakve prijetnje i uznemiravanja, ali se istraga vodi u svim pravcima. Istražuje se i da li je možda naprava bačena zbog nekog od ostalih stanara koji žive u okolnim stanovima, a to je još desetak ljudi. Međutim, one su zbog tipa posla kojim se bave i zbog toga što su javne ličnosti prve na listi mogućih meta ovog napada - dodaje naš izvor.

Policija je tokom istrage utvrdila da ova eksplozivna naprava nije bila velike razorne moći, ali bi bilo izuzetno opasno da se neko u trenutku eksplozije našao nedaleko od mjesta na koji je naprava bačena s obzirom na to da je i na obližnjoj fasadi ostavila tragove!


- Od siline udarca uništen je dio fasade zgrade, a od detonacije je čak i zemlja iz saksija izletjela. Stanari su ubrzo poslije ovog incidenta sve popravili, ali tek pošto je policija obavila kompletan uviđaj - završava priču izvor.

Karleuša i Maja Berović nisu htjele da odgovore na pozive i poruke, ali je Jelena putem Instragram naloga poručila kako je ovo laž. 

Maja Berović i Jelena Karleuša već dvije godine nisu u dobrim odnosima. Prethodno bliske prijateljice zaratile su nakon što je Maja u javnosti nazvala Svetlanu Cecu Ražnatović majkom, što joj je Karleuša zamjerila. Od tada koleginicu u medijima spominje samo u lošoj konotaciji.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.