x

Konačno izašao iz karantina

Bonucci: Imao sam sreću da ne budem zaražen koronavirusom

Prije dvije sedmice u ekipi Juventusa nastala je velika panika kada je potvrđeno da je igrač ovog tima Daniele Rugani pozitivan na koronavirus.

Rugani je bio prvi igrač u Seriji A koji je zaražen koronavirusom, a nakon njega u Juventusu su to bili još Blaise Matuidi i Paulo Dybala. Igračima i uposlenicima Juventusa naređen je karantin od dvije sedmice koji se danas završio.

Igrači i uposlenici koji su bili negativni na testiranju danas su dobili dozvolu da napuste izolaciju, te se mogu kretati uz određene dozvole. Na sve ovo osvrnuo se Leonardo Bonucci koji je priznao da je ovo bio itekako težak period za sve u Juventusu.

"Dobro sam, ali su ovi dani bili teški jer ne možeš nigdje izaći. Srećom nisam imao simptome i imao sam sreće što sam izbjegao da se zarazim. Sada sam kući sa ženom i djecom i nije nam dosadno jer ne provodimo tako često vrijeme zajedno", rekao je Bonucci i dodao.

"Ovo su stvari koje te natjeraju da na život gledaš na drugi način. U izolaciji se trudim da zadržim formu i treniram dva puta dnevno. Nadam se samo da će sve ovo što prije završiti", rekao je Bonucci.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.