x

Bora ne sluti s kim priča: Muškarac iz Sarajeva sa perikom i vještačkim noktima zavodio Santanu, zadrugarima nije dobro od smijeha! (VIDEO)

Otkad je prije nekoliko dana Veliki šef raspisao konkurs za ženu koja bi osvojila srce Bore Santane, na adresu TV Pink stiglo je bezbroj prijava. Druga po redu u Bijelu kuću ušla je Naida iz Sarajeva koja ima 23 godine i bavi se pjevanjem. Naida je zapravo odnosno muškarac koji je obučen kao žena, ima periku i vještačke nokte. Santana ni ne sluti da razgovara sa muškarcem.

- Sinoć sam došla iz Sarajeva, sinoć sam imala nastup. Ja sam bila u vezi dvije godine i jako ličiš na mog bivšeg dečka. Sviđa mi se što si unikatan, stajling, jako si lijep, volim tamnije momke. Upoznali smo se prije sedam godina u jednom klubu i svidio si mi se. Ja želim ozbiljnu vezu sa tobom - rekla je Naida na početku razgovora sa Borom i otpjevala pjesmu.


- Da li ti je bitno da se ispromovišeš ovdje ili si došla zbog mene? - upitao ju je Bora.

- Meni javno eksponiranje nije potrebno, potreban mi je neko ko će da me razumije u mom poslu - odgovorila je Naida.

Da li bi ti bila ljubomorna ako bih nastavio da budem prisan sa Anom Korać? - upitao je Bora, na šta je ona odgovorila:


- Naravno da ne. Ti imaš drugarice, ti si u takvom poslu kao i ja - odgovorila je Naida.

- Moj život je bio jako težak. Na prvom mjestu bi bila moja porodica. Meni popularnost nije toliko bitna, bitno mi je da imam posao i da zarađujem onoliko koliko meni treba. U budućnosti bih vjerovatno krojila neke stvari - rekla je na kraju razgovara Naida. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.