x

Bosanca prevarili rođaci, uzeli mu veliku sumu novca, a onda izbjegavali da mu se jave!

Muzičar Dragan Stojković Bosanac svojoj familiji navodno je pozajmio 10.000 eura, a pomenuti novac dao im je još prije tri godine, ali ga oni navodno još uvijek nisu vratili.

Bosanac je htio da pomogne svojim rođacima, a oni se navodno prave ludi i izbjegavaju da mu se jave.

- Bosanac je duša od čovjeka, ma nema kome nije pomogao! Sva familija ide kod njega na jasle kad je neka muka i on to razumije. Zna da su vremena teška, pa dijeli šakom i kapom - ispričao je za Skandal Stojkovićev rođak iz Konjica.


- Međutim, mi imamo neku dalju familiju, i oni su iz Bosne, koji tu Draganovu velikodušnost uopšte ne poštuju! Dao im je prije tri godine 10.000 eura da vrate neke dugove i oni se sad prave ludi. Neće da se jave čovjeku, a on samo hoće da zna kad može da računa na taj novac. Pa ne bere on pare na drvetu, ima i on kuću, djecu, izdatke, sve košta, a ovi misle da on leži na parama. Vjerujem da ga je to baš pogodilo, ali šta može, neka mu ovo bude za nauk kome daje. Pa, on pomaže i kao humanitarac, nema kome nije pružio, samo što on o tome ćuti, ne voli time da se hvali - rekao je on za spomenuti nedeljnik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.