x

VELIKI TALENAT

Brat bosanskohercegovačke reprezentativke odlučio prihvatiti poziv Srbije

Vuk Bošković, mlađi brat odbojkašice reprezentacije BiH Dajane i jedne od najboljih na svijetu Tijane, u budućnosti će nastupati za Srbiju

Bosna i Hercegovina će prema svemu sudeći izgubiti još jednog talenta. Košarkaš banjalučkog Borca Vuk Bošković, mlađi brat sestara Dajane i Tijane, jedne od najboljih odbojkašica svijeta, dobio je poziv za U20 reprezentaciju Srbije.

Selektor Nenad Čanak ga je pozvao da se priključi pripremama za Evropsko prvenstvo koje se igra od 8. do 16. jula ove godine u Grčkoj.

Za razliku od svojih sestara odlučio se oprobati u igri ispod obruča i za sada mu ide više nego dobro, piše srpskainfo. Isti portal je prenio i informaciju da će ovaj mladi košarkaš od sad nastupati za reprezentaciju Srbije.

Mladi košarkaš ove sezone je dobio dosta minuta u ekipi Zorana Kašćelana i dobro ih je koristio u ABA 2 ligi i u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

To nije promaklo Čanku i ljudima iz KS Srbije koji su ga pozvali na okupljanje.

Osim Boškovića, Čanak može računati i na: Stefan Stefanović (Dinamik), Mihailo Petrović (Borac Čačak), Nikola Šaranović (FMP), Čedomir Matić (Sloboda), Nikola Petojević (Dinamik), Marko Vukčević (OKK Beograd) Danilo Labović (OKK Beograd), Matija Vučić (Radnički 1950), Filip Stanojević (Vojvodina), Nikola Radovanović (Mladost Zemun), Stefan Dabović (Radnički KG), Filip Branković (Limburg, Holandija), Luka Paunov (Gran Kanarija, Španija), Matija Belić (SAD), Bogdan Zimonjić (SAD) i Vidan Dronjak (SAD).


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.