x

Drama u Miločaju

Bratanac Lepe Lukić zaprijetio: U kuću nećete, samo silom ćete me otjerati! Pjevačica vikala na kupca da ju je briga!

Drama oko rodne kuće Lepe Lukić u selu Miločaj kod Kraljeva nastavila se u posljednjih nekoliko dana. Iako je djelovalo da se Lepin bratanac Rade Jovanović svojim nepojavljivanjem na javnoj licitaciji, na koju je uredno bio pozvan, odrekao kuće, on sad, navode izvori, ne želi nekretninu da napusti i preda je B. F., kupcu te kuće iz obližnjeg sela.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, nova vlasnica je prilikom nadmetanja položila jemstvo, odnosno depozit u visini od 10 odsto procijenjene vrijednosti kuće od 1.750.000 dinara, što je 175.000 dinara. Kao što smo već pisali, sama kuća je prodata po cijeni od 60 odsto procijenjene vrijednosti, što je malo više od 1.000.000 dinara. Ipak, kako saznajemo iz izvora koji je do detalja upućen u cijeli slučaj, u posljednjih 15 dana desile su se vrlo neprijatne situacije po kupca.


- Lepin bratanac Rade je odlazio u nekoliko navrata kod žene kupca. Vrši konstantan pritisak na nju da mu kuća ostane. Služi se lažima, navodno čeka neku isplatu iz Belgije, pa kad to bude stiglo, on će njoj platiti troškove. Ispada da žena njemu treba da vjeruje na riječ, što je suludo. Ispričao joj je i da je priča o licitaciji pogodilo i Lepu i njega, da su bili u šoku i da nisu spavali danima. On se svim snagama trudi da teškom životnom pričom pokuša da je obrlati da ona ne isplati taj ostatak, a ženi ništa konkretno nije ponudio - priča nam dobro obaviješteni izvor.

Lepin bratanac se tri puta pojavljivao na vratima kuće B. F.


- Prvi put kad je došao, žena mu je rekla da više ne dolazi i da je ne uznemirava. Uputila ga je na svog advokata, ali to njega nije sprečavalo da poslije nekoliko dana opet dođe. Optužio je i njenog advokata da je nagovara da mu ne izađe u susret. Kad je vidio da ona od te kupovine neće odustati, počeo je sa prijetnjama. Rekao joj je: "Vi u taj posjed nikada nećete ući, samo ćete me silom izbaciti!" On je spreman da prilikom uvođenja nje kao kupca u posjed napravi scenu. Vjerovatno će morati i policija da bude umiješana u sve. Više puta ju je je uznemiravao telefonom. Mahao joj je i nekim priznanicama, da je plaćao nešto banci. Njoj je sve to veoma neprijatno. Vrlo je blizu odluke da ona tu kuću otuđi kroz jednu humanitarnu aukciju i da sredstva koja dobije pokloni za liječenje nekog djeteta ili domu za nezbrinutu djecu. Ona se plaši, ženi nije svejedno, ne bi se tamo osjećala prijatno. Takođe je spremna i da mu pruži još jednu priliku poslije tog uknjiženja i ulaska na posed, kako bi on to isplatio i povratio ako želi - dodaje izvor.


Žena koja je kupila Lepinu kuću imala je neprijatan razgovor i sa samom pjevačicom.

- Čule su se prošlog petka. Ona nije tražila ništa od Lepe, samo je ljudski i moralno pozvala prije nego što uđe u posjed. Lepa je vikala na nju, bila je veoma neprijatna. Rekla je da nju nije briga za to, da je ona njemu kuću prepisala i da može da zapali sve ako hoće - završio je izvor.

Podsjetimo, Kurir je prvi pisao da je rodna kuća pjevačice Lepe Lukić u selu Miločaj kod Kraljeva prodata na javnoj licitaciji po cijeni od milion dinara zbog duga koji je njen bratanac napravio prema banci.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.