x

skandal

Brena i Boba na sudu, tužio ih kum: Evo šta su mu se zamjerili!

Teniski as i pjevačica počeli su različito da gledaju na razvoj kompanije koju su pokrenuli zajedno, zbog čega je došlo do mimoilaženja.

Nekadašnji teniserski as Slobodan Boba Živojinović zajedno sa suprugom Lepom Brenom prije više od tri godine odlučio je da stečeni kapital uloži u proizvodnju vina. Zajedno sa kumom Aleksandrom Vinčićem osnovali su 18. marta 2018. godine firmu koja će se baviti prozvodnjom vina “Vista Hill”, zbog koje se danas sude.


Predmet spora je podjela vlasništva. Iako u Agenciji za Privredne registre stoji da su obojica vlasnici po pedeset odsto, kako saznajemo Aleksandar je odlučio da tuži partnera.

Inače, Aleksandar je poznat među proizvođačima vina i suvlasnik je u Vinariji Molovin koja postoji od 2009. godine, a pored toga posjeduje kompaniju koja se bavi gajenjem jabučastog i koštunjavog voća.


- Boba i Aleksandar odlučili su da se uortače i naprave sopstvenu vinariju. Muž Lepe Brene poznat je kao veliki ljubitelj gastronomije, te je želio da napravi sopstvenu liniju vina. Sa druge strane, Aleksandar koji posjeduje ogromnom znanje, a ima i firmu za uzgoj voća zajedno sa Bobom sklopio je dogovor i pokrenuo zajednički biznis. U prve dvije godine poslovanja sve je išlo kako treba uz manje trzavice, a onda su nekadašnji poslovni saradnici počeli da se razilaze u mišljenjima i stavovima kako treba da se vodi kompanija. Boba je uz pomoć supruge Brene uložio ogromne napore da promocija vina bude na najvećem mogućem nivou, tamo su vodili prijatelje i na društvenim mrežama ga reklamirali. Sa Aleksandrom se sada sude oko toga koliko je ko novaca uložio u proizvodnju vina. Postupak je pokrenuo Aleksandar - otkriva izvor redakcije koji je do detalja upoznat u ovaj slučaj.


Inače Brena i Boba trenutno uživaju u Majamiju, gdje će regionalna muzička zvijezda najvjerovatnije dočekati svoj 61. rođendan.  Boba je ranije objasnio da su Aleksandar i on kumovi.

- Naš prijatelj i vlasnik vinarije bio je pravi inicijator čitave te priče. Kasnije smo postali kumovi, moj sin Stefan je krstio njegovog sina, a on je izuzetno vrijedan čovjek i možda je najveći proizvođač na ovim prostorima. Od kumstva smo počeli da pravimo zajedničko vino. Vrlo smo prepoznatljivi na našem tržištu, ne samo Srbije, već Crne Gore i Hrvatske. Ima nas i u Sloveniji - ispričao je Boba tokom promocije vina, a potom je otkriveno da su u Divošu kupili zemljište od 1.53 hektara.


- Ovo što smo započeli u Divošu, po savjetu stručnjaka je jedna regija gdje bismo napravili vinariju. Mislimo da je to samo jedan početak, imamo planove razvoja. Kažem da idemo korak po korak - pričao je Boba kada su pokretali biznis. 

Na promociji vina koja je, pre nekoliko godina, upriličena u jednoj amabasadi u Beogradu pojavila se Lepa Brena koja je objasnila na koji način ju je suprug “uvukao” u ovaj biznis:

- Boba kao poznati hedonista za jedan dobar i ugodan život, a isto tako kao čovjek koji je poznavalac biznisa, spaja pametno, mudro i korisno. Naravno, povlači sve nas za sobom, tako da zaista nikada nisam vjerovala da ćemo raditi i imati našu vinariju. Kao i naše asortimane vina. Sa ponosom mogu da kažem da mi je drago što sam involvirana u cijelu priču - izjavila je muzička zvijezda.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.