x

Brena i Boba prodaju luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi! Sele se u drugi kraj grada, a evo koliko tačno miliona eura traže za kuću!

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović donijeli su odluku da prodaju vilu na Bežanijskoj kosi, a cifra koju za nju traže je 2 miliona eura!

Folk zvijezda i bivši teniser "karingtonku" imaju od '90-ih godina prošlog vijeka, ali je ista za njih sada postala prevelika. Naime, Filip Živojinović se zvanično odselio kada je sa Aleksandrom Prijović pazario kuću u kojoj sada žive sa sinom Aleksandrom, iako je i prije toga živio sa njom u stanu na Voždovcu.

S druge strane, onaj koji je takođe napustio porodično gnijezdo jeste Stefan Živojinović, Brenin i Bobin zajednički sin, koji je kupio stan u kojem živi sam.

Takođe, i drugi sin ovog para - Viktor - uskoro planira da započne život sam pod svojim krovom.


Kako se priča, da je vila na prodaju Brena i Boba još nisu oglasili ni u jednoj agenciji, ali su prijateljima rekli da "razglase". U međuvremenu, njih dvoje uveliko traže novi dom, ali ne na Bežanijskoj kosi.

Naime, po Breninoj želji par će vjerovatno novu kuću kupiti na Dedinju ili Senjaku, pošto se Breni taj kraj uvijek sviđao.

- Brenina želja je i ranije bila da se presele na Dedinje ili Senjak, više joj se sviđaju ti dijelovi grada nego ovaj u kojem stanuje. Sad je idealna prilika da ispuni svoj san. Nova kuća koju budu kupili biće znatno manja, ne više od 300 kvadrata - ispričao je izvor Kurira.


Podsjetimo, Brena je nedavno i rekla da im je vila na Bežanijskoj kosi postala prevelika.

- Mi smo i kupili veliku kuću da bismo bili s djecom, ali sada je to jedna priča gdje je svaki roditelj srećan što se njegovo dijete osamostalilo i što želi nekakav svoj lični život, što je sasvim normalno, jer nije normalno da živite s roditeljima poslije dvadeset i druge, treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema djece u njoj - kazala je Brena.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.