x

POSJEDUJU VINARIJU, FIRMU ZA ČIŠĆENJE I NEKOLIKO NEKRETNINA

Brena i Boba u hotel na Zlatiboru ulažu 50 miliona eura!

Lepa Brena i Boba Živojinović uskoro počinju sa gradnjom luksuznog hotela na Zlatiboru u koji će uložiti oko 50 miliona eura. To je potvrdio i bivši teniser i rekao da pored toga planira da investira i u biznis u Majamiju.

Kako Kurir saznaje, ovaj luksuzni objekat će podići iza jezera, i to na potezu između Dino parka i studentskog odmarališta. Boba je tamo još devedesetih godina, kao istaknuti sportista, dobio na korištenje zemljište od dva hektara. Trišna vrijednost ara na tom dijelu je, kako saznajemo od trgovaca nekretninama, između 25.000 i 30.000 eura, pa njegov plac košta oko šest miliona eura.


Da su Brena i Boba pravi magovi kada je u pitanju investiranje u nove poslove, govori to da imaju nekoliko uspješnih firmi. Već godinama imaju firmu za čišćenje fasada, krovova, staza, ali i puteva i uklanjanja grafita sa zidova.


Bračni par je ovaj posao nedavno prepustio svom sinu Viktoru Živojinoviću, ali se njih dvoje i dalje vode kao vlasnici firme.

Prije nekoliko godina kupili su cijeli sprat u kuli na Novom Beogradu, a prvi komšija im je Novak Đoković. Živojinovići su planirali tamo da se presele u narednom periodu, kada prodaju vilu na Bežanijskoj kosi.


Posjeduju i vinariju u Šidu, a planiraju da investiraju u nekretnine i u Majamiju i na Maldivima. Pisalo se i da Brena planira da pokrene biznis s hulahopkama i da će u narednom periodu plasirati proizvod.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.