x

rivalke

Brena o Vesni: Da mi je njen mozak da se malo odmorim!

Vesna Zmijanac, glasovita pjevačica i zvijezda okićena brojnim hitovima i dalje u poznim godinama je kivna na Lepu Brenu o čemu se piše sa prefiksom rivalke.

Lepa Brena od pjesme „Čačak“ do danas nema razloga da doživljava bilo koju kolegicu rivalkom. Ona je naprosto institucija. Ne želi i ne voli estradna druženja, a na Vesnine komentare kako ona nikada ne bi s Brenom snimila duet jer nisu istog senzibiliteta niti im se boje glasova poklapaju, je kazala da je svaki komentar suvišan. Potom je dodala da bi voljela da joj je samo pet minuta mozak Vesne Zmijanac da odmori mozak.


Tim je Brena mnogo kazala onima koji poznaju u detalje karijere obje pjevačice. Brena je uvijek bila drugačija a sada kaže da u svojim godinama ne bi kao Vesna dozvolila sebi da lupeta kojekakve gluposti a da ne govori koliko se zgraža rijalitijama i njenim učešćem u njima. Vesna i dalje mahala pa ironično kaže da Brenin izgled ne može biti takav prirodnim slijedom, da pravi usporedbu sa svojom kćerkom Nikolijom, da je njena kćerka škrta da kupuje jeftine stvari isto kao Brena.


Pozadina svega je rođenje Vesnine unuke koje joj Brena nije čestitala. Kaže da je Brena za nju mrtva zbog toga a ova je prešutila jer odavno je nju kao kolegicu izbrisala.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Express

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.