x

Brena oćelavila, mora da nosi perike: Folk zvijezda daje na hiljade eura kako bi uvijek izgledala sjajno! Isplivala pjevačicina mračna tajna!

Lepa Brena (59) više ne skida periku ni na sceni, ni kod kuće! Kako saznaje Informer, folk zvijezda je počela da gubi kosu, pa je riješila da pod hitno nešto preduzme.

Otišla je kod jednog poznatog vlasuljara i za sedam perika mu platila 3.500 eura.

- Brena mora da pauzira sa farbanjem i tapiranjem kose jer je baš počela da joj opada. Frizerka joj je preporučila da neko vrijeme nosi perike, dok joj se kosa ne oporavi. Tada je Brena pozvala saradnike i pitala gdje može da nađe najkvalitetnije perike. Uputili su je na jednog vlasuljara iz pozorišta. Cijena njegovih perika je oko 500 eura, ali Brena nije žalila para! Taj vlasuljar ima dosta posla, ali je Brenu ubacio preko reda i napravio joj sedam različitih perika - priča naš izvor i dodaje da je Brena oduševljena svojom 'novom kosom':


- Perike je najviše naručila zbog javnih nastupa, a sada ih ne skida ni kada je kod kuće! Važno joj je da sve na njoj izgleda prirodno. Sada više ne mora ni da se farba, ni da se fenira...

Brena ne želi da govori o svojim perikama, ali ističe da joj je veoma važno kakvu frizuru ima na sceni.

- Plava kosa je moj zaštitni znak. Kosa i lice najviše trpe kada ste javna ličnost jer non-stop morate da imate šminku i frizuru - poručuje folk zvijezda.


Poznata pjevačica nije jedina koja na estradi nosi 'lažnu kosu'. I njena koleginica Andreana Čekić otkrila je sve prednosti perika.

- U posljednje vrijeme skupljam sve više perika. Zahvaljujući njima, više ne moram stalno da idem kod frizera, jer mi to oduzima mnogo vremena. Ovako ne oštećujem kosu i osjećam se sjajno. Ne stavljam perike na glavu zato što sam, ne daj Bože bolesna, već zato što je to veoma korisna stvar. Mislim da Brena i ja imamo najveću kolekciju perika na estradi - kaže Andreana za Informer.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy