x

imala ozbiljne probleme

Brena se bori za zdravlje: Pjevačica na lijekovima, ne smije iz kuće bez njih!

Gostujući u jednoj emisiji pjevačica Lepa Brena je pokazala sadržinu svoje torbe.

Ona je istakla da je imala ozbiljne zdravstvene probleme i da je od tada stalno na lijekovima, koji su se, između ostalog, nalazili među njenim stvarima.

– Cijeli život nosim rezervne čarape, telefon. Ovdje ima svašta, nosim parfem, kapi koje prskam ispod jezika, da se ne iznerviram. Nosim kremu za ruke, kabl od telefona, malo keša i karticu. I nosim nešto bez čega ne funkcionišem zadnjih godinu dana, to su vitamini – pričala je Brena dok je pokazivala stvari iz svoje torbe.


Brena je potom otkrila kako se sada osjeća, te je istakla da se osjeća dobro, ali da je redovno na terapiji.

– Imala sam ozbiljne tromboze, redovno sam od tad na lijekovima. Ono što najviše možete da učinite jeste da pazite na sebe, koliko spavate, koliko trenirate, da li koristite vitamine, šta jedete. Ja pazim na sebe, želim da budem zdrava i da se lijepo i zdravo osjećam – rekla je pjevačica, a zatim istakla koliko joj znači porodica:


– Imam Filipa, Stefana i Viktora koji su moja ljubav i snaga, imam čovjeka koji ima razumijevanja za mene, razumijemo se i podržavamo, mi smo tandem. Ali mene pjesme, ljudi i publika mene liječe. Činjenica je da i dan danas ostavim posljednji atom svoje snage i ljubavi na sceni, kad ljude vidim srećne, onda sam i ja srećna – rekla je Lepa Brena.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.