x

DOKAZIVANJE OČINSTVA

Brena uzela čašu iz koje je Miroslav pio za DNK analizu: Ilićeva ljubavnica optužila pjevačevu ženu da mu puni glavu lažima!

Mirjana Antonović i njen sin Devin došli su u Srbiju kako bi na sudu dokazali da je Devin vanbračni sin pjevača Miroslava Ilića. Mirjana i Devin su u Palatu pravde stigli danas oko 8 časova, gde je u toku parnica povodom dokazivanja očinstva.

Mirjana je za Kurir rekla prije nego što je ušla u sudnicu da vjeruje u pobjedu i da se nada da će se uskoro sve završiti. Kako je ranije Antonićka tvrdila, u dokazivanju da je otac njenog djeteta Devina Miroslav Ilić navodno će joj pomoći Lepa Brena, Saša Popović i Boba Živojinović, koji bi trebalo da budu glavni svjedoci u procesu protiv folk pjevača.

Pjevač Miroslav Ilić je uporno odbijao da uradi DNK test i nikada nije želio da komentariše slučaj.


- Prema srpskom zakonu, Miroslav ne mora da radi DNK test, ali u tom slučaju se u obzir uzimaju priloženi dokazi i izjave svjedoka. Da je Devin naš sin, posvjedočiće Lepa Brena, Boba Živojinović, Saša Popović, kao i Ilićev menadžer Branko Stojnić. Naša veza nije bila tajna, cijela estrada je za to znala, kao i njegova supruga Gordana - pričala je Mirjana, koja je napisala i autobiografiju u kojoj je opisala detalje veze sa pjevačem. 

Kako je ranije navela Mirjana, vlasnici "Granda" krili su Ilićevu tajnu skoro pune tri decenije.


- Moji prijatelji Saša i Brena su bili svjedoci naše veze od prvog dana. Tražila sam od njih da nikome ne govore o meni, Miroslavu i našem djetetu, sve dok Devin sam nije saznao istinu. Koliko je moj i Miroslavljev odnos bio ozbiljan, govori i to da je rekao da će se razvesti i tražio od Branka Stojnića da nam bude vjenčani kum.

Antonićka je uvjerena da je ona i njen sin krivi što Miroslav više nije u dobrim odnosima sa Brenom i Sašom.


- Brena i Saša su u lošim odnosima sa Miroslavom zbog mene, ali i zato što je poslije naše veze počeo da pije i pravi gluposti. Oni su znali njegovu tajnu, i umjesto da im bude zahvalan što nikome nisu rekli, sve ove godine ih je javno pljuvao. A oni su bili korektni i ćutali na sve to - kaže Mirjana i dodaje da je na njihov raskol uticala i pjevačeva žena.

- Gordana je otjerala sve ljude od njega, posebno nije voljela Brenu i Sašu jer su se družili sa mnom. Ubijedila ga je čak da je Brena krišom htjela da uzme čašu iz koje je pio za DNK analizu - otkrila je u svojoj ispovijesti Marija Antonović. 


Devinova majka ističe da su Brena i Boba sve ove godine pokušavali da nadoknade to što Ilić nije u njihovom životu.

- Oni su nam bili najveća podrška, pomagali su nas finansijski, ali i u svakom drugom pogledu. Nikada nisu odvajali Devina od svoje djece. Boba i Brena su često obavljali Miroslavljeve dužnosti prema Devinu i za to bi trebalo da im bude zahvalan - objašnjava Mirjana.

Slavuj iz Mrčajevaca Miroslav Ilić je čak podnio krivičnu prijavu protiv svoje nekadašnje ljubavi Mirjane Antonović za krivično djelo proganjanja i diše mu za vratom.

.

.

..


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.